Çözüldü Blach (Melodia-Veldorya) Dolandırıcılıklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Layrio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.943
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini geliştir diyen adamın minimum kalite PUHAWRAHSIJOFRMKQWÖPLR
Konuyla alakan bile yok üstüne üstlük konu üzerine konuşun dendiği halde konuşmayıp farklı yere çekiyorsun bir de dalga geçmeye çalışıyorsun çocuk gibi.

Konuyla alakan bile yok üstüne üstlük konu üzerine konuşun dendiği halde konuşmayıp farklı yere çekiyorsun bir de dalga geçmeye çalışıyorsun çocuk gibi.
Utanmadan bir de bana mı çocuk diyorsun sen ASNJIOPDFMAKSPÖDLASR bro bence burada ki o çocuk sensin ayakların yere basıyor mu bilmiyorum ama yaptığın şeyin ortada olmasına rağmen yüzsüzce utanmadan kendini savunmaya çalışıyorsun üzgünüm çocuk

Utanmadan bir de bana mı çocuk diyorsun sen ASNJIOPDFMAKSPÖDLASR bro bence burada ki o çocuk sensin ayakların yere basıyor mu bilmiyorum ama yaptığın şeyin ortada olmasına rağmen yüzsüzce utanmadan kendini savunmaya çalışıyorsun üzgünüm çocuk
Düşünmeyi ve okumayı bilmiyorsun anladığım kadarıyla. Lütfen konuyla ilgili konuşmayacaksan çık git aksi takdirde ceza yiyeceksin.

layr gibi bir sahtekarı dinlemeyin gençler

1679084428558.png

Forum yetkilisi konuyla ilgili düzgünce karar almıyor, üstüne üstlük forum üyesini mağdur edip kararı sonraya bırakıyor.
Tüm gerekçeler ortaya sunulmuşken doğru veya yanlış ayırt edilmeksizin mağdur ediliyorum adama gerekçelerini sunuyorum sözleşmemi atıyorum ve bana gelip uyarı veriyor.
İşini düzgün yapmaya davet ediyorum, buradan gelip de işimi düzgün yapıyorum diyemezsin onu belirteyim. Ben seni ekleyip gerekçemi sunuyorum fakat rahatsız etmek bahanesiyle arkadaşlıktan çıkarıyor ve uyarı veriyorsun.

Düzgünce karar almıyorsunuz.

layr gibi bir sahtekarı dinlemeyin gençler
1679085762110.png
1679085769894.png
1679085678622.png
1679084967730.png
1679085704377.png

1679085717479.png

Konudan çok sapıyor olay ama böyle yarım akıllara cevabını vermezsek kendilerini dünyanın kralı zannediyorlar. Endercim akıl olarak büyüdükten ve biraz insanlık öğrendikten sonra gel abilerinin konuşmalarına dahil ol evrimleşememiş primat, daha iki kelimeyi bir araya düzgün getiremiyor insanlara çalışmayan paketi iteliyorsun bunu ortaya çıkaranlar sahtekar oluyor çok komiksin hahaha.

Ya birde discorduma Batuhan ile konuşmaya gelip Veldoryanın tüm paketlerini bir günde kırdık yaydık ondan ekibi kapattı diye hava yapan sen değilmiydin ne oldu ya.

Son düzenleme:
Akıl olarak büyüdükten ve biraz insanlık öğrendikten sonra gel abilerinin konuşmalarına dahil ol evrimleşememiş primat, daha iki kelimeyi bir araya düzgün getiremiyor insanlara çalışmayan şeyleri iteliyorsun bunu ortaya çıkaranlar sahtekar oluyor hahaha.
Millete vasıfsız, primat demeden önce düşünmeyi öğren yine diyorum elde tutulur bir şeyin olsun. Bir de gelmişsin sanal mecrayı bir başarı olarak görmüyorum diyorsun yetmiyormuş gibi bir de kendi yaşındaki adamı küçük düşürmeye çalışıyorsun bu egoistliğin baya üst seviyesi. Hayat sanal mecra olmuş, ileride tamamen sanal mecra olacak yazdıklarına bak. İleriyi bile göremeyen birisisisin, bu şekilde gelip boş yapma hala ve hala düşünmeden yazıyorsun.

Millete vasıfsız, primat demeden önce düşünmeyi öğren yine diyorum elde tutulur bir şeyin olsun. Bir de gelmişsin sanal mecrayı bir başarı olarak görmüyorum diyorsun yetmiyormuş gibi bir de kendi yaşındaki adamı küçük düşürmeye çalışıyorsun bu egoistliğin baya üst seviyesi. Hayat sanal mecra olmuş, ileride tamamen sanal mecra olacak yazdıklarına bak. İleriyi bile göremeyen birisisisin, bu şekilde gelip boş yapma hala ve hala düşünmeden yazıyorsun.

Ayrıca hala haksız olduğunu kabullenemeyip argüman sunmadan sadece bir şeyler söylüyorsun, geçersiz sözleşmelerin arkasına sığınıyorsun anlamıyorum çocuk falan zannediyorsun sanırım insanları.

Görsellerde yazanları okumayı öğrendiğin vakit belki dedikleri ciddiye alırım. Kendi yaşımda kısmını anlamadım fakat şahsa, akıl olarak büyümesini rica ettim o kısımda anlamamışsın sanırsam.

İleride minecraft sunucusu ile hayatınızı idam ettirmede size bol şans, çok büyük bir ileri görüşlülük örneği.

Görsellerde yazanları okumayı öğrendiğin vakit belki dedikleri ciddiye alırım. Kendi yaşımda kısmını anlamadım fakat şahsa, akıl olarak büyümesini rica ettim o kısımda anlamamışsın sanırsam.
Orada kendinle baya çelişiyorsun yalnız bu şekilde kendini haklı çıkarmaya çalışma. Bir diyorsun lise 2 bir diyorsun akıl olarak.
Şurada okuyorum burada okuyorum diyorsun ama işin sonunda para kazanmak için okuyorsun. Okumayı bir vasıf sandın herhalde? Kendini geliştirmeden sadece para kazanmak amaçlı okuyan birine göre baya fazla özgüvenlisin.

Orada kendinle baya çelişiyorsun yalnız bu şekilde kendini haklı çıkarmaya çalışma. Bir diyorsun lise 2 bir diyorsun akıl olarak.
15 gün önce olan konuşma olduğunu anlamayıp lafları cımbızla çekmeye devam et, ayrıca tebrikler paketlerini kırıp yayan birini kendini haklıymış gibi gösterebilmek için güzel çaba sarf ediyorsun bunu beğendim.

Birde lütfen mecazlı söyleyişlere biraz dikkat et ya her seferinde anlatacağız sanırım böyle sana.

1 ay önce olan konuşma olduğunu anlamayıp lafları cımbızla çekmeye devam et, ayrıca tebrikler paketlerini kırıp yayan birini kendini haklıymış gibi gösterebilmek için güzel çaba sarf ediyorsun bunu beğendim.
Hala kendini haklı çıkarma odaklı konuşuyorsun, asla yanlışlarını görmüyorsun :D Senin gibilere aşırı tilt oluyorum cidden.
Paketlerimi kendisininmiş gibi 10'larca kişi sattı, dağıttı sadece towny paketimi bir çocuk 40 kişiye sattı sence bu durum umurumda olur mu 1 kişi daha kırmış olması umurumda olur mu?

Senin gibiler birileriyle ne anlaşır, ne kendine fayda sağlar ne de başkasına. Haliyle düşüncem senin gibi bir insanın ülkeye de yararı olmaz.
Burada benim yazma amacım seni yerindi dibine sokmak yoksa forumda açılmış konu olması kimsenin umurunda değil.

Hala kendini haklı çıkarma odaklı konuşuyorsun, asla yanlışlarını görmüyorsun :D Senin gibilere aşırı tilt oluyorum cidden.
Paketlerimi kendisininmiş gibi 10'larca kişi sattı, dağıttı sadece towny paketimi bir çocuk 40 kişiye sattı sence bu durum umurumda olur mu 1 kişi daha kırmış olması umurumda olur mu?

Çelişki demişken ne oldu ya bir daha yazmıyordun pepega.
1679086755478.png

Senin gibiler birileriyle ne anlaşır, ne kendine fayda sağlar ne de başkasına. Haliyle düşüncem senin gibi bir insanın ülkeye de yararı olmaz.

Yani sizin ülkeye o kadar faydanız var ki ben şapka falan çıkartıp eğileyim önünüzde isterseniz, ne anlatıyorsun demagoji yapmayı bırak, sıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl