Çözüldü Blach (Melodia-Veldorya) Dolandırıcılıklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Layrio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.943
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradan bu şekilde karalayabiliyorsunuz en sonunda karalamaktan dolayı ceza yediğin zaman görüşürüz.
Yetkililer arkadaş ekleyip grup oluşturabilir mi rica etsem.

Buradan bu şekilde karalayabiliyorsunuz en sonunda karalamaktan dolayı ceza yediğin zaman görüşürüz.
Yetkililer arkadaş ekleyip grup oluşturabilir mi rica etsem.
Site sahibi ortağın olunca özgüvenin böyle artıyor anladığım kadarı ile, isteyen eklesin kimse ile anlaşmaya gelmedim cezanı alacaksın konu kapanacak.

Site sahibi ortağın olunca özgüvenin böyle artıyor anladığım kadarı ile, isteyen eklesin kimse ile anlaşmaya gelmedim cezanı alacaksın konu kapanacak.
Allah Allah paşama bak sen kendisi böyle düşünüyor diye ceza yiyecekmişim ve kendisi kimseyle anlaşmayacakmış.

Allah Allah paşama bak sen kendisi böyle düşünüyor diye ceza yiyecekmişim ve kendisi kimseyle anlaşmayacakmış.
Yahu şuursuzluğunda bu kadarı, ürünleri sat sat sat, sonra tribe gir ekibi kapat ondan sonra eklentiyi yapan insanla anlaşamadın diye bedava dağıt, sonrada kendisi düşünüyor olsun. Nerede büyüdün bilmiyorum ama gerçek dünyaya dönsen iyi olur.

:D hala bedava dağıt diyor olum sana ne sana ne hala bedava dağıttım diye gelmişsin burada bana boş yapıyorsun.
Benim sözleşmemde yer alan şeyleri okumadıysan beni gram ilgilendirmiyor Allah'ınızı severseniz silin şu konuyu, arkadaş kimseyle anlaşmayacağını belirtiyor anlaşmıyorsa konu silinir bu kadar.

Düzgün bir kanıtın olur düzgün bir gerekçen olur gelir burada konu açarsın elinde düzgün bir gerekçen bile yok 1 eklentiye para verdin ve beleş dağıtıldı diye bu kadar boş yapıyorsun şu zamana kadar ücretli satılırken geliştirilmesi durdurulup ücretsiz dağıtılan binlerce eklenti var her satıcının yapabileceği şeyi yapamazmış gibi bana burada boş sitemde bulunuyorsun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sözleşmem bu şekilde.
Ürünlerime her istediğimi yapabilirim bu kimseyi ilgilendirmez.
Daha yeni yazmayacağım deyip tekrar yazdım benim hatam bu mesajdan sonra daha fazla yazmıyorum. Arkadaş anlaşmayacağını söylüyor, konu silinsin.

Forumun uzun süreli bir yönetim üyesi olarak bu tarz karaliste konularında gereksiz yere tartışma çıkarmamanızı, konunun okunabilirliği için spam mesaj göndermemenizi ve özellikle de olayla ilgisi olmayan MC-TR yönetimindeki kişileri hedef göstermemenizi hepinizden rica ediyorum. Konunun her zamanki gibi tamamen tarafsız olarak tarafımca ve yönetimde karalistedeki kişiler ile hiçbir ilişkisi olmayan kişiler tarafından detaylı olarak inceleneceğini ve karara bağlanacağını da bilgilerinize sunarım.

Ayrıca MC-TR yönetimi olarak her türlü karaliste konusunda olayların detaylı olarak tartışılabilmesi ve herkesin konu hakkında beyanlarını sunabilmeleri için karara bağlama işleminin olabildiğince hızlı değil, her zamanki prosedürlerimizi izleyerek mümkün olan en yakın zamanda gerçekleştireceğiz.

Burda böyle böyle boş boş lak lak edeceğinize hakkınızı yasal arayın daha mantıklı ödeme kanıtları vesaire ( 2 Tarafıda tanımıyor arkadaş değilim )

Hocam olaya yorum yapın birbirinizi yemeyin.

Allah Allah :D

Kendilerini 1 gram geliştirmemiş insanlar bu şekilde birilerini karalayabiliyor demek.
Burada bu şekilde konuşmadan önce kendinizi geliştirin, elde tutulur bir şeyiniz olsun eğer ki yoksa bu şekilde boş yapmayın ve karalamayın.

Senin yaşadığın şeyi başka bir insan yaşayacak değil.
Bu konu için en yakın sürede grup oluşturulup kısa süre içerisinde halledilebilir mi lütfen gereksiz tartışmalar çıkacağı belli. Ben bu adamlara ne kadar gerekçe, kanıt sunarsam sunayım bunlar kendi bildiğini yapacak ve boş boş konuşacaklar.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Lütfen tartışmanızı konuyu farklı yerlere çekmeden devam ettiriniz.

İster ücretsiz dağıtırım ister dağıtmam, ister takımı kapatırım ister kapatmam hala bunun üzerinden kendini haklı çıkarmaya çalışıyor alttaki eleman da sunucuma gelip bana sövüyor tiplere bak Allah'ını seversen.
Ürünü 2 defa aldım diye bana yakınıyorsun, sana al diyen olmadı. Çok yakınmak istiyorsan bu kararı veren yöneticilere yakın bana değil. Gerekli açıklamayı yukarıda yaptım, konu mümkünse kapansın ve silinsin.
Boş yapma abisi konuyuda sapma

Allah Allah :D

Kendilerini 1 gram geliştirmemiş insanlar bu şekilde birilerini karalayabiliyor demek.
Burada bu şekilde konuşmadan önce kendinizi geliştirin, elde tutulur bir şeyiniz olsun eğer ki yoksa bu şekilde boş yapmayın ve karalamayın.

Senin yaşadığın şeyi başka bir insan yaşayacak değil.
Bu konu için en yakın sürede grup oluşturulup kısa süre içerisinde halledilebilir mi lütfen gereksiz tartışmalar çıkacağı belli. Ben bu adamlara ne kadar gerekçe, kanıt sunarsam sunayım bunlar kendi bildiğini yapacak ve boş boş konuşacaklar.
Kendini geliştir diyen adamın minimum kalite PUHAWRAHSIJOFRMKQWÖPLR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl