Tasarım BKA Logo Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 92065
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.910
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anathory & Creative Spects üzerine sebebsiz yere iftara atma biri profesyonel logo yapan kişi diğeride mc-tr de çalışan biri sadece logo tasarımı aldım birinden sıradışı bir samimilik yok onların suçuda yok senin iyiliğin için diyoruz arka plan çalmak yanlış birşey izin alsaydın buralara kadar gelmezdi durum. Adam cevap yazdım bakmadı diyorsun bu izin verdi anlamına gelmez.

İyi güzel
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Baya iyi

başarılarınızı dilerim

Kolay Gelsin

Merhaba,
Birincisi logoyu beğenmedim.İkincisi yorumları okuyunca cidden çok şaşırdım.Bu logolar yurt dışında 100-200$ civarında ve senin logon max 10₺.Çünkü hiç profesyonel değil çizim logolar o kadar para fakat senin ki asla değil.Çünkü profesyonel bir logo değil çizim logonun üstüne çizim olmayan bir text koymuşsun hem kaliteli değil hem de renklendirme ve benzeri güzel değil.Ayrıca eleştiri kaldıramıcaksan et eleştirilmek için atman çok saçma.
İyi forumlar...

Boş yapmanın lüzumu olmadığından sade eleştiri yapacağım.
BENCE arka planı başkalarından alacaksan bile iyice yaklaştırıp özen göstererek yapmalısın.
Ve önerim ise, ilk olarak kağıda çizim yapmaya başlayıp (ilk çizimler tabii kötü olacak yada yeteneğin var ise direkt orta seviyeden başlarsın)kendini kağıt kalem ile geliştirdikten sonra eğer maddi vaziyetin bir çizim tableti almada izin veriyorsa çizim tableti ile bunları dijitale taşıyabilir yada eğer vaziyetin almana elverişli değil ise bir yazıcının tarayıcısı ile dijital ortama çizimlerini aktarıp bilgisayar faresi ile de üzerinden geçerek dijitale geçirebilirsin.

Bu arada logo genel olarak ilk bakışta güzel duruyor şu dc adresine gelebilirsen senin ile gelişmekten zevk duyarım.
Ben Bilmem Kİ ?#3432​

Son düzenleme:

Her zaman olduğu gibi yine dillere destan muazzam bir sunucu logo tasarımı çalışması olmuş ki şahsen ben fazlasıyla da çok da beğendim ☺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl