Bilal Bera
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 53
- Minecraft
- bilalbera
Discord:
bilalbera2424
UYARI:
BU HİKAYENİN GERÇEKLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR.
HİKAYE VE KARAKTERLER TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.
BU HİKAYENİN GERÇEKLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR.
HİKAYE VE KARAKTERLER TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.
BİRİ BİZİ İZLİYOR - Sezon 3: SON PERDE
Steve, Null ile girdiği o korkunç savaştan galip çıkmıştı ama geride bıraktığı dünya artık bir harabeydi. Köy, arkadaşları, anıları... Her şey "Silinmiş Dosyalar Mezarlığı"nda birer gölgeye dönüşmüştü. Steve, Hiçlik’in (Void) ortasında, sadece bir enerji kırıntısı olarak kalmışken, karşısında Null’un parçalanan bedeninden yayılan bir "Ana Kod" dosyası belirdi.
Steve: (Kendi kendine) Null sadece bir piyondu... Arkasında asıl büyük bir güç var.
Steve, Ana Kod'a dokunduğu anda zihnine binlerce veri akışı doldu. Artık sadece Steve değildi; o, sistemin tüm açıklarını, hatalarını ve kod dizinlerini görebilen bir "Operatör" olmuştu. Ancak bu gücün bir bedeli vardı: Kodlarını sistemin derinliklerine işledikçe, kendi varlığı yavaş yavaş silinmeye başlıyordu.
Steve: (Acıyla haykırır) Önemli değil! Onları geri getireceksem silinmeye razıyım!
Steve, ellerini boşluğa daldırdı. "Geri Yükleme" komutunu çalıştırdı. Bir anda, o simsiyah boşlukta renkler patlamaya başladı. Köy evleri, ağaçlar, Arthur, Victor ve Felix... Hepsi tek tek piksellerden yeniden inşa ediliyordu. Ama bir sorun vardı: Sistem, Steve'in bu "yaratıcı" müdahalesini bir virüs olarak algıladı.
Sistem Sesi: HATA! Sistem bütünlüğü bozuldu. Yetkisiz Operatör tespit edildi. "Silme" protokolü başlatılıyor.
Gökyüzü kan kırmızısına döndü. Köyün tam üzerinde, sunucunun ana yöneticisi olan o devasa, yüzsüz "Siyah El" belirdi. Steve, arkadaşlarının yaşadığı o güzel dünyaya geri dönmüştü ama kendisi bir yabancı, bir hata kodu gibi görünüyordu. Işık saçan bedeni, her saniye biraz daha soluyor, elleri şeffaflaşıyordu.
Köy meydanına ayak bastığında, arkadaşları onu fark etti. Hepsi şaşkınlık ve özlemle ona bakıyordu.
Arthur: (Steve'i görür, gözleri dolar) Steve? Sen... sen neredeydin? Her şey yok olmuştu, sonra bir anda her yer tekrar kuruldu... Sen döndün!
Steve, Arthur'un omzuna dokunmak istedi ama eli içinden geçti. Gülümsedi, ama bu hüzünlü bir gülümsemeydi.
Steve: (Hüzünle gülümser) Sizi izliyordum. Her zaman izliyordum. Şimdi gitme vakti. Bu dünya artık hatasız olmalı, hiçbir "izleyici" kalmamalı.
Felix: Ne demek gitme vakti? Bir yere gidemezsin, daha yeni birleştik!
Steve: (Gökyüzündeki Siyah El'i işaret ederek) O El, sadece beni yok etmeye gelmedi. Hepimizi, bu dünyayı silmeye geldi. Siz yaşayın diye, benim sistemden çıkmam gerekiyor.
Steve, Siyah El'in köye indirdiği o devasa darbeyi engellemek için kendi bedenini bir kalkan gibi kullandı. Siyah El ve Steve birbirlerine çarpınca, dünyayı sarsan, pikselleri havada savuran devasa bir ışık patlaması yaşandı. Steve, tüm gücünü tek bir komuta, "ROOT_SYSTEM_REBOOT" komutuna yükledi.
Steve: (Sesi tüm dünyada yankılanır) Sizi seviyorum çocuklar. Oyunun geri kalanını siz yazın. Unutmayın, artık kimse sizi izlemiyor... Artık tamamen özgürsünüz!
Steve, o beyaz ışığın içinde piksellere ayrılıp sonsuzluğa karıştı. Patlama ile birlikte tüm hatalar, Null'un bıraktığı karanlık izler ve o bozuk dünya dosyaları temizlendi. Gökyüzü o ağır kırmızı renginden arındı, yerine Minecraft’ın o tertemiz, masmavi sonsuzluğu geldi.
Sunucu yeniden yüklendi. Köyde güneş pırıl pırıl parlıyordu. Arthur, Victor ve Felix köy meydanında uyandılar. Etraflarına baktılar, hiçbir şey hatırlamıyorlardı ama içlerinde tuhaf, huzurlu bir his vardı. Victor başını kaldırıp gökyüzüne baktı; sanki biri onlara oradan gülümsüyordu.
Victor: Nedenini bilmiyorum ama... Sanki artık özgürüz.
Arthur: (Gülümser) Evet... Sanki artık üzerimizde bir göz yok. Artık sadece biz varız.
Steve artık yoktu. Kodların, blokların, hatta rüzgarın içine karışmıştı. Ama sistemin derinliklerinde, koruyucu bir ruh olarak yaşamaya devam etti. Artık o, sunucunun ta kendisiydi. Arkadaşları ne zaman tehlikeye düşse, rüzgarda bir fısıltı duysalar, aslında Steve'in onları izlediğini değil, onları koruduğunu bileceklerdi.
SON...
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
YAZAR: bilalbera
KURGU VE SENARYO: bilalbera (Yapay Zekadan Yardım Alınmıştır.)
KONU FİKİRLERİ: Yapay Zeka Abem :D
FİNAL TARİHİ: 8 Haziran 2026
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
BÜTÜN HİKAYE BOYUNCA KULLANILAN KARAKTERLER:
Steve: Hikayenin Ana Karakteri
Arthur: Steve'in Arkadaşı
Victor: Steve'in Arkadaşı
Null: Siyah Bir Varlık...
Felix: Steve'in Arkadaşı
Herobrine: Hikayenin Kötü Karakteriydi...
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
DİĞER HİKAYELER:
BİRİ BİZİ İZLİYOR - Sezon 1
BİRİ BİZİ İZLİYOR - Sezon 2: NULL
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Bu hikayeyide bitirdik şimdi yeni hikaye yazmaya başlayabiliriz :D
Son düzenleme: