Bize sorulmadan bizim satılan mapimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HolyCarpet

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
24
Minecraft
HolyEye

Discord:

HolyCarpet #7873

Arkadaşımızın sunucusuna yaptığımız bir mapi başka bir yetkilinin çalıp satması söz konusu olduğundan dolayı bu mapi herkese kullanılabilir hale getirmek istedim. Yaptığı çok ayıptı bize sormadan bizim yaptığımız şeylerden para kazanması açıkçası bizi sinir etti. Bu olayı yapan kişi kendini çık iyi biliyordur isim vermeye ya da hangi satış platformunun sattığının hiç bir önemi yok şunu da öğrenin ki bir satış platformunun araştırmadan sormadan bir şey alınmaz. Herkese iyi günler diliyorum.

PMC Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• kadir6.png
    kadir6.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 163
  • kadirlobi.png
    kadirlobi.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 156
Üzücü bir durum böyle emek hırsızlarının soyu tükenmesi lazım.

Üzüldüm :| harita güzel olmuş bu arda ellerinize sağlık ilerde kullanabilirim.

Bu emek hırsızlarından bende az çekmedim. Ne zevk alıyorlarsa. Milletin kaç gün emek verip yaptığı şeyler bunlar. Neyse diğer tarafıda var bunun...

Başkasının mapını satmaya çalışmak :D ? AQ seviyesi yerlerde herhalde o değil bu nasıl bi zihniyet başkası paylaşıyor diğeri de 200 300 ze satıyor aglanacak haline gülüyorunuz yazık vallahi yazık.

Çaba sarf edip güzel işler yapmak yerine kolay yoldan kazanç sağlamaları kötü olmuş :(

İq seviyeleri düşük bunlarin takma sen iyi gidiyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl