[BITTI] 80TL'lik Spigot Eklentisi Çekilişi

AloneMyth53

Her şey vatan için!
Elmaslar
13
Merhaba arkadaşlar ben Emre bugün sizlere bir çekiliş yapacağım spigotta 80TL olan AAC hile korumasını sizlere çekilişte vereceğim.

Şartlar :
Forumda beni takip etmek.(Zorunlu değil ama gönlünden geçenler yapabilir)
Konuyu beğenmek.
Yoruma : Katılıyorum yazmak.

BITTI! Çekiliş.

KAZANANLAR :
1. smt287
2. Krofessional
3. Oritorius

Kazananlar Skype : CelilRizeli.53'ten ulaşşınlar.

Celil'den dipnot : EmreG'nin acil işi olduğu için çekilişi ben yaptım ve _Cole , Yasta ve MyEnesK beğenme şartına uymadıkları için çekilişe dahil edilmemiştir.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Katılıyorum.

Merhaba arkadaşlar ben Emre bugün sizlere bir çekiliş yapacağım spigotta 80TL olan AAC hile korumasını sizlere çekilişte vereceğim.

Şartlar :
Forumda beni takip etmek.(Zorunlu değil ama gönlünden geçenler yapabilir)
Konuyu beğenmek.
Yoruma : Katılıyorum yazmak.

aac plugini telifi var kullanıcıdan habersiz paylaşmak yasak birşey

[HASHTAG]#KATILIYORUM[/HASHTAG]

Katılıyorum.

Bu plugin plugin paketi bölümündeki pazı plugin paketlerinin içinde var :)
[HASHTAG]#KATILIYORUM[/HASHTAG]

Benim bildiğim kadarı ile bu spigotta satılan pluginler çekiliş yapmak dağıtmak gibi şeylere izin yasak oluyo. Ne bileyim adam orda emek vermiş sen bir kez alıp 3 kişiye veriyon... Olmaması gerekn bir şey eğer çekiliş yapacaksan 3 ayrı hesap açıp 3 ünde de satın alıp o hesapları kazananlara vermen gerek. Doğrusu budur.

Benim bildiğim kadarı ile bu spigotta satılan pluginler çekiliş yapmak dağıtmak gibi şeylere izin yasak oluyo. Ne bileyim adam orda emek vermiş sen bir kez alıp 3 kişiye veriyon... Olmaması gerekn bir şey eğer çekiliş yapacaksan 3 ayrı hesap açıp 3 ünde de satın alıp o hesapları kazananlara vermen gerek. Doğrusu budur.
Celil'e de satın almıştım o kullanamyacağım dedi . 160 TL ödedim 1 kişide olsun ordan sıkıntı olmaz gibime geldi.

KAZANDIM

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl