Tanıtım BitcoinDeluxe - Gerçek Bitcoin Fiyatları - 23 Para Birimi - Menü Destekli - SQL ve MySQL Destekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArasBey

Yakında Yeni Eklenti
Elmaslar
20
Minecraft
ArasBey

Discord:

Aras Bey#0446

Özellikler

• Anlık Bitcoin Verileri
  • 23 Farklı Para Birimi
  • Menü Desteği
    • Satın Alma Menüsü
    • Satış Yapma Menüsü
    • Ana Menü
  • 10 Komut
  • 3 Farklı Depolama Türü
    • SQL
    • MYSQL
    • YML
  • PlaceholderAPI Desteği
  • Vault Desteği (Vault Şart)
  • Otomatik Verileri Kaydetme
  • 3 Farklı Satın Alma ve Satış Yapma Şekli
    • Menüyle
    • Sohbete Yazarak
    • Komut ile
  • Eklenebilir Dil Desteği

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gayet başarılı buldum eklentiyi ama bitcoin fiyatı nasıl belirleniyor gerçek kurdan veri filan mı çekiyor?

Sunucunuz için banka sistemleri ayarlamak istiyorsanız tam sizlik. Ellerinize sağlık hemen kullanacağım.

Hocam türkçesi var mıdır ? verebilir misiniz ?

Bitcoin fiyatlarını değiştiremezsin ama bitcoin fiyatları para birimine göre alınıyor.Şöyle ABD yaparsan fiyatı "32.897,50" bu olur ama TRY yaparsan fiyatı "240.569,55 " böyle olur.
Hocam sunucu emek skyblock ondan dedim. Bide şu 23 para biriminide ekleyemiyor muyuz ? Ekleyebiliyorsak - Ekleyebilseydik lag yapar mıydı ? Ve anladığım kadarıyla para fiyatı değiştirilmiyor mu ?

PARTY HARD xd

Elinize emeğinize sağlık hele gerçek BTC verileri çekmesi çok hoş olmuş ek olarak bazı firmaların yaptığı gibi örn. BTC 30K Doların altına düşmeye başlarsa direk çek gibi özellikler yapılabilir mesela 100BTC si varsı bunun %5 ini verip parasını garantiye alabilsin ve BTC belirli bir seviyeden düşmeye başlarsa parayı otomatik çeksin gibi :) iyi forumlar.

Hocam sunucu emek skyblock ondan dedim. Bide şu 23 para biriminide ekleyemiyor muyuz ? Ekleyebiliyorsak - Ekleyebilseydik lag yapar mıydı ? Ve anladığım kadarıyla para fiyatı değiştirilmiyor mu ?

PARTY HARD xd
Discord üzerinden bana ulaşırsan daha detaylı bilgi verebilirim
Aras Bey#0446
Elinize emeğinize sağlık hele gerçek BTC verileri çekmesi çok hoş olmuş ek olarak bazı firmaların yaptığı gibi örn. BTC 30K Doların altına düşmeye başlarsa direk çek gibi özellikler yapılabilir mesela 100BTC si varsı bunun %5 ini verip parasını garantiye alabilsin ve BTC belirli bir seviyeden düşmeye başlarsa parayı otomatik çeksin gibi :) iyi forumlar.
Teşekkürler, fikriniz için sağolun

jackpot ve benzeri plugin veya skript'ler yerine bu kullanılabilir baya geliştirilmiş hali güzel bir sisteme benziyor

Eğer plugin yeterince optimize edilmişse, fikri sevdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl