Byharst
Mesaj kasma. edeceksen yardımını et!Yaparsa TheLegend yapar.net
I don't know
Yardım etmiş zaten. The Legend adlı kişi yapabilir demiş.Yani yönlendirmiş seni.Mesaj kasma. edeceksen yardımını et!
Yardım etmiş zaten. The Legend adlı kişi yapabilir demiş.Yani yönlendirmiş seni.
I don't know
Saygı duyarım...Ortada yardım göremiyorum
-_-Forumda borsa sistemleri var onları kullanabilirsiniz. Şahsen böyle bir sistemi guili bir şekilde ücretli yaparım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Skript Paylaşımı - Artık para kazanmak çok kolay! Borsa ne durumda hadi kontrol edelim :)
Merhaba Değerli Forum Üyeleri, Bu gün sizlere yapmış olduğum Gelişmiş Borsa Skripti V1.0'ı tanıtacağım :'). Skript'in mantığı basit Dolar, Altın, Bitcoin fiyatları düşünce satın alıp; pahalanınca geri satarak para kazanılıyor. Her 10 dakikada bir fiyatlar değişiyor. isterseniz süreyi...www.mc-tr.com
Şöyle 2. linkteki Skripti denedimde şöyle bir sorun çıkıyorForumda borsa sistemleri var onları kullanabilirsiniz. Şahsen böyle bir sistemi guili bir şekilde ücretli yaparım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Skript Paylaşımı - Artık para kazanmak çok kolay! Borsa ne durumda hadi kontrol edelim :)
Merhaba Değerli Forum Üyeleri, Bu gün sizlere yapmış olduğum Gelişmiş Borsa Skripti V1.0'ı tanıtacağım :'). Skript'in mantığı basit Dolar, Altın, Bitcoin fiyatları düşünce satın alıp; pahalanınca geri satarak para kazanılıyor. Her 10 dakikada bir fiyatlar değişiyor. isterseniz süreyi...www.mc-tr.com
Skript 2.2-dev36 kullanıyorum
-_-
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle 2. linkteki Skripti denedimde şöyle bir sorun çıkıyor
Ekli dosyayı görüntüle 108672
Neredeyse Bütün Skript Eklentileri yüklü veSkript 2.2-dev36kullanıyorum
json.sk derkenJson hata veriyor. Skript 2.2 dev37c kullan. Birde json.sk yi yükle.
Dediğin skript versiyonunu yükledim ve bütün yüklü olan skriptlerim hata verdi.Json hata veriyor. Skript 2.2 dev37c kullan. Birde json.sk yi yükle.
nereye atıcam.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yükleyip dener misin
Birde bütün skriptlerim hata verdi ...nereye atıcam.
normal skriptlerin olduğu yere. O hataları atar mısın ?nereye atıcam.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Birde bütün skriptlerim hata verdi ...
Abi senin dediğin skript versiyonunu yüklediğimde bu sorun oldu 125 tane error var 22 tane skriptim varnormal skriptlerin olduğu yere. O hataları atar mısın ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!