turkfolix
quithra
Katılıyorum![]()
![]()
BirSunucum Ücretsiz VDS Çekilişi
Merhaba MC-TR üyeleri,
BirSunucum olarak siz değerli topluluk üyelerine özel ücretsiz VDS çekilişi düzenliyoruz!
Çekilişe katılan şanslı üyelerimiz aşağıdaki paketlerden birini (1 aylık) kazanma fırsatına sahip olacak:
Hediye VDS Paketleri
Intel Xeon Platinum 8168 Altyapısı
4 GB RAM
6 GB RAM
8 GB RAM
12 GB RAM
16 GB RAM
AMD Ryzen 9 9950X Altyapısı
4 GB RAM
8 GB RAM
16 GB RAM
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Paketleri incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz;Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Katılım Koşulları
🞋 Bu konu altına “Katılıyorum” yazmanız, konuya "Elmas" vermeniz ve "Discord" sunucumuza
katılmanız yeterlidir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
🞋 Çekilişe yalnızca 1 hesap ile katılım sağlanabilir.
🞋 Çekiliş sonuçları belirtilen tarih ve saatte bu konu üzerinden açıklanacaktır.
Çekiliş Tarihi
➡ [23 Eylül 2025 – 20:00]
Ek Bilgilendirme
🞋 Kazanan kişiler bu konunun altında açıklanacaktır, kazanan kişilerin ödülü alabilmek için
bizimle destek kanallarımız üzerinden iletişime geçilmelidir.
🞋 Çekilişte herhangi bir ücret veya ek koşul yoktur, tamamen ücretsizdir.
🞋 Çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra discord sunucumuza giriş yaparsanız ödüllerinizi alamazsınız.
🞋 Çekiliş ile vds kazanan müşteriler ücretsiz mc-tr reklamlarından faydalanamazlar.
🞋 Her bir vds paketi 1 kişiye verilecek ve toplamda 8 kazanan olacaktır.
Daha fazla kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için
Discord’umuza katılabilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
BİRSUNUCUM.COM İLE ÜCRETSİZ MC-TR REKLAMI
BİRSUNUCUM.COM TANITIM KONUSU
bergis_3
Katılıyorum![]()
![]()
BirSunucum Ücretsiz VDS Çekilişi
Merhaba MC-TR üyeleri,
BirSunucum olarak siz değerli topluluk üyelerine özel ücretsiz VDS çekilişi düzenliyoruz!
Çekilişe katılan şanslı üyelerimiz aşağıdaki paketlerden birini (1 aylık) kazanma fırsatına sahip olacak:
Hediye VDS Paketleri
Intel Xeon Platinum 8168 Altyapısı
4 GB RAM
6 GB RAM
8 GB RAM
12 GB RAM
16 GB RAM
AMD Ryzen 9 9950X Altyapısı
4 GB RAM
8 GB RAM
16 GB RAM
Paketleri incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz;Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Katılım Koşulları
🞋 Bu konu altına “Katılıyorum” yazmanız, konuya "Elmas" vermeniz ve "Discord" sunucumuza
katılmanız yeterlidir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
🞋 Çekilişe yalnızca 1 hesap ile katılım sağlanabilir.
🞋 Çekiliş sonuçları belirtilen tarih ve saatte bu konu üzerinden açıklanacaktır.
Çekiliş Tarihi
➡ [23 Eylül 2025 – 20:00]
Ek Bilgilendirme
🞋 Kazanan kişiler bu konunun altında açıklanacaktır, kazanan kişilerin ödülü alabilmek için
bizimle destek kanallarımız üzerinden iletişime geçilmelidir.
🞋 Çekilişte herhangi bir ücret veya ek koşul yoktur, tamamen ücretsizdir.
🞋 Çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra discord sunucumuza giriş yaparsanız ödüllerinizi alamazsınız.
🞋 Çekiliş ile vds kazanan müşteriler ücretsiz mc-tr reklamlarından faydalanamazlar.
🞋 Her bir vds paketi 1 kişiye verilecek ve toplamda 8 kazanan olacaktır.
Daha fazla kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için
Discord’umuza katılabilirsiniz:
BİRSUNUCUM.COM İLE ÜCRETSİZ MC-TR REKLAMI
BİRSUNUCUM.COM TANITIM KONUSU
p1s1c1k
HuysuzBey#5972
RosherOfficial
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!