Bulundu BİRKAÇ OLAY İSTEĞİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehan12321

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
42
Merhabalar sayın MC-TR üyeleri,

Bir skript kodlamaya karar verdim. Önüme yapacaklarımı yazıp üzerine düşündüğümde ise birkaç eksiğim olduğunu gördüm. Sizlere kısaca bunları sormaya çalışacağım. Başlayayım:

1. BİR {X:;pLAYER} = 0 DURUMUNDAYKEN KOMUT KULLANAMAMA, SOHBETİ KULLANAMAMA, SOHBETİ GÖREMEME VE KIPIRDAYAMAMA(HAREKET EDEMEMEK) OLAYLARINI NASIL YAPACAĞIM ?
2. OYUNCUYU YÜRÜTME ŞANSIM VAR MI? BİR HARİTADA YÜRÜTÜP BELİRLİ NOKTALARDA OYUNCUYU BİRKAÇ SANİYE DURDURABİLİR MİYİM?
3. EKLEME YAPABİLME İHTİMALİMİN OLDUĞUNU BELİRMEK İSTEDİM.

JavaScript:
on chat:
    if {xp::player} is equal to 0:
        cancel event

on chat kısmını on command felan yapabilirsin

1)
Kod:
on chat:
    if {variable} is 0:
        cancel event

on move:
    if {variable} is 0:
        cancel event
2) Skript ile mümkün mü ondan emin değilim ancak sinematic pluginleri ile yapabilirsin.
3) Ne istediğini tam anlayamadım.

Aslında sunucu kısa tanıtımı yapmak istiyorum bir warp ayarladım orada sırasıyla hologram şeklinde kısa bilgilendirme yapıyorum adamı yürütmekten kastım sırasıyla hologramlarq götürmek yani

Aslında sunucu kısa tanıtımı yapmak istiyorum bir warp ayarladım orada sırasıyla hologram şeklinde kısa bilgilendirme yapıyorum adamı yürütmekten kastım sırasıyla hologramlarq götürmek yani
Sinematik pluginleri ile yapabilirsin. Bazı pluginleri aşağıya bırakıyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl