Birisinin Hangi Komutu Yazdığını Görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmutcanTR123

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
14
Arkadaşlar Yardım Edermisiniz? Moderatörler ve Adminler Birisinin Hangi Komutu Kullandığını Öğrenebilsinler İstiyorum Serverimde Mesela Örnek Olarak Açıklama Yapıyım
"Oyuncu1 Şu komutu kullanmaya çalıştı : gamemode 1"
Bunu Yapabilirmisiniz?

Kod:
on command:
    loop all players:
        if loop-player has permission "gor.komut":
            send "&a%player% &7-- &b%command% &7komutunu kullandi!" to loop-player
İsterseniz geliştiripte atabilirim.

Tıklayarak plugin'e git
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsiniz "/" ile yazılan, yazıları komutlar tüm herşeyi gösterir.

Kod:
/Cw - Komutları görmeyi aktif eder!
/CW - Tekrar yazdığınız komutları görmeyi kapatır!
/Cw <Player> - Yazdığınız oyuncuda cw'yi açar
/Cw List - Cw'yi kullanan kişileri listeler

Kod:
Format: '&7[&6CW&7] %sender% &7 &6&o| &e%command%'

Enabled-Self: '&aSuccess&f: &7Sunucunun ismi &aenabled&7!'
Enabled-Other-Target: '&aSuccess&f: &7Sunucunun ismi  &aenabled &7by: &e%sender%'
Enabled-Other-Sender: '&aSuccess&f: &7Sunucunun ismi  &aenabled &7for: &e%target%'
Disabled-Self: '&aSuccess&f: &7Sunucunun ismi &cdisabled&7!'
Disabled-Other-Target: '&aSuccess&f: &7Sunucunun ismi  &cdisabled &7by: &e%sender%'
Disabled-Other-Sender: '&aSuccess&f: &7Sunucunun ismi  &cdisabled &7for: &e%target%'
No-Permission: '&4Hata&f: &7Bu yetkili kullanmak için yönetici olmanız gerekiyor!'
[DOUBLEPOST=1498566493,1498561261][/DOUBLEPOST]Sorun çözüldüyse belirtiniz ki konu kilitlensin.

Son düzenleme:
Ben Konsoldan Bakıyorumda Sıkıntı Oluyor Sk Daha iyi.

Skripte gerek yok
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burdan yükleyebilirsin komutu yetkileri felan yazıyor ve yapan kişi türk denedim çalışıyor kendi serverimde de kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl