Çözüldü Biri ölünce SANDIK oluşsun, sandık kırılmasın eşyalar alınırsa yok olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehan12321

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
42
Kod:
on death of player:
set block at {%victim%.chest} to air
set {%victim%.chest} to block at location of victim
set {%victim%.chest} to block 0.2 above {%victim%.chest}

set block at {%victim%.chest} to chest
loop all items in victim's inventory:
  add loop-item to block at {%victim%.chest}
clear drops

#RESPAWN
on respawn:
{%player%.chest} is set:
  wait 1 second
  create hologram "&fKutunun silinmesine 5 &fdakika kaldı.;&c(%player%) adlı oyuncunun eşyaları" at block above {%player%.chest} for 60 seconds
  wait 1 minute
  create hologram "&fKutunun silinmesine 4 &fdakika kaldı.;&c(%player%) adlı oyuncunun eşyaları" at block above {%player%.chest} for 0.9 seconds
  wait 1 minute
  create hologram "&fKutunun silinmesine 3 &fdakika kaldı.;&c(%player%) adlı oyuncunun eşyaları" at block above {%player%.chest} for 0.9 seconds
  wait 1 minute
  create hologram "&fKutunun silinmesine 2 &fdakika kaldı.;&c(%player%) adlı oyuncunun eşyaları" at block above {%player%.chest} for 0.9 seconds
  wait 1 minute
  create hologram "&fKutunun silinmesine 1 &fdakika kaldı.;&c(%player%) adlı oyuncunun eşyaları" at block above {%player%.chest} for 0.9 seconds
  wait 1 minute
  create hologram "&fKutunun silinmesine 4/10 &fsaniye kaldı.;&c(%player%) adlı oyuncunun eşyaları" at block above {%player%.chest} for 0.9 seconds
  wait 1 second
  set block at {%player%.chest} to air
  delete {%player%.chest}

Bu kodla ilgili sorunum biri ölünce sandık açılıyor, bu olayda sıkıntı yok istediğim şey ise sandık kırılmasın ve biri sandığı açarsa 15 saniye içerisinde yok olsun hatta eğer bilginiz dahilindeyse içindeki tüm itemler alındığında yok olsun. Teşekkürler

Variable setleyip on break eventinde cancel event koyabilirsiniz.

Variable setleyip on break eventinde cancel event koyabilirsiniz.
Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Siz yada şuan bu konuda dolaşan herhangi biri dediğiniz kodları paylaşırsa şahane olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl