Çözüldü Biri benim hesabıma girip /op yazıp otomatik çıktı. Nasıl yaptı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Besa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Besa

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
59

Discord:

besa3576

Lütfen yardım edin. Kimseye açık olmayan sunucumu düzenliyordum. Sunucu sadece bana ait ve sunucuya dair hiçbir bilgiyi başka bir yerde paylaşmadım. Arkadaşım yok.

Neyse düzenlediğim içerikleri denemek için minecraft hesabıma girdim. Oyuna girmeden kenarda açık bıraktım o sırada vds'ye erişip sunucuyu başlattım. Tam konsola bakarken bir anda açık olan hesabıma biri giriş yaptı kendine op verip çıktı. Allahtan authme kuruluydu da hiçbir sorun olmadı ama aşırı korktum. Şimdi sunucuyu kapadım ve beklemedeyim. Birkaç eklentiyi kontrol edeceğim. Yoksa başka türlü HESABIMIN ADINI BULUP SUNUCUYA GİRİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM.

Lütfen sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu eklentiden şüpheleniyorum. Kaynak kodunu incelediğimde bazı dosyalarda yazanları göremedim. Eğer bu konuda bilgisi olan varsa bu eklentiye bakabilir mi?

Daha önce Spigot Anti-Malware çalıştırdığımda bir sorun görmemiştim. Nasıl olduğunu gerçekten bilmiyorum.

EKLENTİYİ KULLANMAK İÇİN İNDİRMEYİN. (BENİM İÇİN ŞÜPHELİ BİR EKLENTİ) SPİGOT'A DA BİLDİRDİM

T
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

kontrol ettiğimde aynı kod olduğunu görüyorum
Teşekkür ederim başta eklenti kaynaklı olduğunu düşünmüştüm sonra client aracılığıyla otomatik yapılan bir işlem olduğunu anladım.

Sunucuya giren kişi ogmur adında birine op vermişti. Kendisi olup olmadığını bilmiyorum ama internette ismini arattığımda sürekli sunuculara saldıran biri çıktı.

Bunun üzerine ne kullanabilirim diye araştırma yapmaya başladım.

Gerçekten teşekkür ederim bu bana gönderdiğin dosyaları ben göremedim. Jd-gui ile baktığımda İnternal error yazıyordu ve bende bundan çok şüphelenmiştim. En azından eklentinin güvenli olduğunu bilmek güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl