Biraz abartmış mıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sporky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 651
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açacağım sunucuda Matrix + TCP Shield + LPX + Vulcan + Lightning + GrimAC + Spark kombinasyonunu kullanıyorum. Sanırım biraz abartmış olabilirim . Sizce eklememi önereceğiniz başka bir plugin var mı?
TCP Shield ping artırır oyun oynatmaz kaldır bence

TCP Shield ping artırır oyun oynatmaz kaldır bence
Üst sürümlerde sorun olmaz oyuncular 20ms oynayacağına 50ms oynar.
Ayrıca sunucusunun da ip'si bulunmadığı sürece hiç kimse düşüremez.

Üst sürümlerde sorun olmaz oyuncular 20ms oynayacağına 50ms oynar.
Ayrıca sunucusunun da ip'si bulunmadığı sürece hiç kimse düşüremez.
suncu ip si bulunuyor portuna kadar bulabiliyolar 20ms bile fazla olabiliyor tr için 50ms de olmuyor coğu zaman 80 100 ms kadar çıkıyor burda oyun zevkini mafediyor .

suncu ip si bulunuyor portuna kadar bulabiliyolar 20ms bile fazla olabiliyor tr için 50ms de olmuyor coğu zaman 80 100 ms kadar çıkıyor burda oyun zevkini mafediyor .
Dostum pvp practice sunucusu olmadığı yada hit delayları combo gibi olmadıgı sürece 50-60 ms neredeyse gözle farkedilemeyecek bir gecikme.
Ve TCPShield kullanan bir sunucunun ip adresini/portunu nasıl bulabildiğini açıklarsan iyi olur

Dostum pvp practice sunucusu olmadığı yada hit delayları combo gibi olmadıgı sürece 50-60 ms neredeyse gözle farkedilemeyecek bir gecikme.
Ve TCPShield kullanan bir sunucunun ip adresini/portunu nasıl bulabildiğini açıklarsan iyi olur
skyblockta arena vardır pvp atılır orda bile oyun zevkini bozar tcpshield güzel fakat ms çok yükseltiyor ve ip port bulmak için cmd veya client yeterli

skyblockta arena vardır pvp atılır orda bile oyun zevkini bozar tcpshield güzel fakat ms çok yükseltiyor ve ip port bulmak için cmd veya client yeterli
dostum tcpshield'ın nasıl işlediğini bilmeden yorum yapmamanı onerırım domainin ipsine check hosttan bakıp nmap den port scan atmakla veya netlimiter/wireshark ile bulunmuyor maalesef

Biraz :grinning:, eğer birbirleriyle çakışmıyorsa bence sorun yok ya ne demişler çalışıyorsa ellemeyeceksin.

Vulcan + LightningGrim
1.21+ isen gerisi boş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl