Bıraktım mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DwordGG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.528

Bırakayım mı?

• Bırakma kal

Oy: 2 33,3%
  • Sen bilirsin

• Bırak

Oy: 0 0,0%
  • İstenmiyordun zaten

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DwordGG

O Bir İnsan
Ekip Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
888
Minecraft
DwordGG

Discord:

DwordGG#2855

Merhaba MC - TR Ailesi

Artık sıkılmaya başladım. Zaten bu aralar Foruma pek girmemeye başladım gerek internet sıkıntı'sı olsun. Bırakmayı düşünüyorum. Belki'de bırakmam yada bırakırım. Akışına bırakalım.

Not: Amacım post kasmak değildir.

Bırakmaya ne gerek var ya, biz gece boşuna mı çalışıyoruz :D @SAYANORA

Merhaba MC - TR Ailesi

Artık sıkılmaya başladım. Zaten bu aralar Foruma pek girmemeye başladım gerek internet sıkıntı'sı olsun. Bırakmayı düşünüyorum. Belki'de bırakmam yada bırakırım. Akışına bırakalım.

Not: Amacım post kasmak değildir.
Bence forumda, forumu bıraktım gibi konular açmayın ve onun yerine profilinize yazın. Yoksa bazıları mesaj kasabiliyor. Mesela ben.

Bırakmaya ne gerek var ya, biz gece boşuna mı çalışıyoruz :D @SAYANORA
:D Emin değilim.
Baybay bro :( :) üzüldüm güldüm qweqweqwewqwq
Gülmene şaşırdım. Bro emin değilim daha
Bence forumda, forumu bıraktım gibi konular açmayın ve onun yerine profilinize yazın. Yoksa bazıları mesaj kasabiliyor. Mesela ben.
:D Çaktırma kasalım biraz :D

Bırakma be,bugüne kadar verdiğin o kadar emek o kadar konu açılımı o kadar foruma ayırdığın zaman bir sıkılma uğruna gidecekmi?

Benim kararımı sorarsan bırakman çok olumsuz olacak.

Bırakma be,bugüne kadar verdiğin o kadar emek o kadar konu açılımı o kadar foruma ayırdığın zaman bir sıkılma uğruna gidecekmi?

Benim kararımı sorarsan bırakman çok olumsuz olacak.
Seni severim, böyle konuştun ya. :( Bilmiyorum kararsızım ama bırakmamı istemediğin için sağol.

hiç kimsenin oyuyla yükümlü değilsin. kendi kararın, eğer okul için bırakıyorsan kendi iyiliğin için bırak.

hiç kimsenin oyuyla yükümlü değilsin. kendi kararın, eğer okul için bırakıyorsan kendi iyiliğin için bırak.
Biliyorum kimsenin oyuyla yükümlü olmadığını ama açtım. Okul sıkıntı yok pek.

Gerek yok Minecraft'ı bırak Forum için günlük saatini ayarlarsın yardımcı olarak , hayat tecrübesi de edinirsin. Forumu açıkçası ben hayat tecrübesi katıyor diye düşündüğümden devam edip burada bulunuyorum. Çünkü bir çok insanla tanışıyorsun. İnsanların ne olduğunu? , nasıl olacağını? , ne yaparsan ne olur? gibi soruların cevaplarını yanıt olarak burada alıyorsun. Bu yüzden seviyorum benim tavsiyem Minecraft'ı bırakıp foruma günün belirli saatleri şeklin de devam etmen onun dışında okula yoğunlaş.

Ben ölsem farkına varmazlar :'(

Gerek yok Minecraft'ı bırak Forum için günlük saatini ayarlarsın yardımcı olarak , hayat tecrübesi de edinirsin. Forumu açıkçası ben hayat tecrübesi katıyor diye düşündüğümden devam edip burada bulunuyorum. Çünkü bir çok insanla tanışıyorsun. İnsanların ne olduğunu? , nasıl olacağını? , ne yaparsan ne olur? gibi soruların cevaplarını yanıt olarak burada alıyorsun. Bu yüzden seviyorum benim tavsiyem Minecraft'ı bırakıp foruma günün belirli saatleri şeklin de devam etmen onun dışında okula yoğunlaş.

Doğru diyorsun fakat minecraft'ı bırakırsa doğru düzgün konu vs açamaz mesela birşey yapacak minecraft lazım resim için falan burası sonuçta bir minecraft forumu o yöndende sıkıntı olacaktır dediğim gibi 2 sinide bırakmaması lazım :/

Doğru diyorsun fakat minecraft'ı bırakırsa doğru düzgün konu vs açamaz mesela birşey yapacak minecraft lazım resim için falan burası sonuçta bir minecraft forumu o yöndende sıkıntı olacaktır :/
Bu madalyaları aldıysa bilgisi yeter diye düşünüyorum. Yapamadığı beceremediği bir şey olursa bir çok site var.Araştırma yaptığı halde 2 dakika içinde öğrenebilir.

Okula ilgisi yok. Sıkıldım sadece.
Ben ölsem farkına varmazlar :'(
Bilmem artık :( :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl