Bıraktı...

Burak1kral

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
98
Arkadaşlar minecraft bırakıyorum şu zamana kadar kim beni yanlış gördüyse forumda hepsinden özür dilerim artık elimde olan olup skript plugin hiçbişey umrumda fazla degil kendinize iyi bakın Allaha emanet.

Belki arada sıkılırsam girerim forum falan yardımcı olmaya çalışırım zaten ihtiyaç bile degilmi neye gerek, artık bir meslek seçmem gerek ve bazı beni çok fazla üzen bir durum meydana geldi son 1 haftadır. yazılımclık olsa gerek veya Mektronik gibi bir dalı okumak istiyorum sizde bu ortamda fazla kendinizi kaptırmayın. Bir yazılım dili ögrenip meslek sahibi olmak en karlısı gibi.

@Hai yenilikçi forumunda başarılar dilerim dostum seni tanımak fırsat olmadı :)

Bu arada oynadıgım süre zaman içerisinde forumda ve minecraft sunucularında çok ukela ve bilmiş oldugunu idda edip hiçbirşey bilmiyen insanlar tanıdım hepsi kendilerini biliyor ve Haiden ricam yetkililerin bazılarının maaşına zam işlerine son verilmesini gerek.

Son düzenleme:
Gitmene üzüldüm :(
kaptuırmayın yazım hatası bu arada.

Bıraktım deniliyor, 1 ay sonra mario gibi delikten çıkı veriyorsunuz :'D:'D:'D Nediyelim, meslek seçiminde ve hayatında başarılar.

Hangi mesleğin işi çoksa açıkta kalma şansın daha fazladır. Her yazılım öğrenen malesef iş sahibi olamıyor.

Arkadaşlar ara vermenizi (sizin deyiminizle bırakmanızı) konu olarak açarak değilde profil mesajı olarak atarsanız daha iyi olur. Çünkü bu tür konular boş insanlar için mesaj kasma yeri olabiliyor :(
(örn @smt287(!))

Bak güzel kardeşim benim bazı durumlarım var ben bu iş zevksiz ugraşmaya degmez falan demiyorum veya intahar notuda bırakmıyorum sadece size fazla kendinizi kaptrmayın, bir meslek seçin veya hiç degilse basit yazılım dilleri ögrenin dedim bu hiç bu işle ugraşılmacagı anlamına gelmez. Bu işin en büyük sıkıntısı basit, çocuklar ile ugraşmak...

Ustam hayatın da seni incetecek , seni üzecek , seni kıracak bir çok olay çıkacak karşına fakat bu insanlara ve olaylara ne kadar dayanıklı olup ne kadar sürede erken kalkarsan kazancın her zaman daha fazla olur. Unutma acı geçicidir . Ya 1 saat , Ya 1 gün , Ya 1 hafta , Ya 1 Ay GEÇİCİDİR!. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Merak etme.

Ustam hayatın da seni incetecek , seni üzecek , seni kıracak bir çok olay çıkacak karşına fakat bu insanlara ve olaylara ne kadar dayanıklı olup ne kadar sürede erken kalkarsan kazancın her zaman daha fazla olur. Unutma acı geçicidir . Ya 1 saat , Ya 1 gün , Ya 1 hafta , Ya 1 Ay GEÇİCİDİR!. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Merak etme.
En büyük ögretmenin saygı dostun fikir danışmanın babanın hasta olabilme ihtrimalini göze aldınmı?

Mekatronik mühendisliğini oku veya Elektrik Elektronik Mühendisliği oku şuan da en rekabet gören dallar bunlar ben Elektrik Elektronik Mühendisliği 4 yıllık okuyorum benim de hocam Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyor ama Mekatronik mühendisliğini yüksek lisans ile bitirdi hayatında Başarılar Dilerim.

En büyük ögretmenin saygı dostun fikir danışmanın babanın hasta olabilme ihtrimalini göze aldınmı?
Dostum , görüp ve düşüneceğin her hayatı ya okudum , ya yaşadım , ya gördüm , yada tanık olmuşumdur. Bu yüzden bunları kafana takmayacaksın. Ne ölümler , ne hastalıklar mevcut kiminin babası yok kiminin annesi , kiminin kolu bacağı yok , kiminin aklı yerinde değil. Bu yüzden fani dünya sen bu dünyada sınav oluyorsun. Hayat bundan ibaret neye nasıl davrandığın , nasıl ayakta kaldığın , ne tepki verdiğin önemli bu yüzden dediğim gibi Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl