Bırakıyorum Bu Forumu ben yetti artık

Forumdan bıktım gidiyim mi ?

• Forumu bırakma ne olur

Oy: 2 100,0%
  • Her noktasına kadar halısın destecinim

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Arkadaşlar benden bukadar hakınızı helal edin bırakıyorum bu forumu bizim moderator sizide sohbeten kafası eser gibi banlar adam laf etmiyoz küfür etmiyor reklam desen onuda yapmıyoz amacı neyse anlayamadım 15 16 yaşında moderator olmuş neyin ne oldugun tam bilmiyor xenforo bilgisi yok bilmem şu bilgisi yok kafası eser gibi banlıyor banla babam banlaa oh mis banlamak için geldik biz bura sanırım Sohbeten sebesiz yere ban yerseniz sunu bilin ki keyiften dir beni banladı sizide banlar Bakın bir söz vardır insanlara çamur atmayın
bir söz vardır arkadaşlar
Çok biIen çok yanıIır.

Hadin Size saglıcaklar bende demesi arkadaşlar alın size böyle sebesiz yere banı görürsünüz

Ahmet kaya misali arkadaşlar

HAKINIZI HELAL EDİN

İSTEYEN SKYP ULAŞSIN BANA

Thegamelife_hd

Öncelikle merhaba, TheGaMeLiFe_HD
Forumu bırakmana üzüldüm,
Bu banlamanın elbette bir açıklaması vardır. Reklam vs... şeyler yok küfür yok.. neden banladılar acaba.
Daha dün senin konularının altına Fatih'diye bir arkadaşımız spam yapıyordu, ona bir uyarı gittimi bilemiyorum.
Her şeyin bir açıklaması vardır elbette, banlayan moderatör bilgi verir ise bizde ona göre gezer tozarız forum'da.
İyi forumlar diler, sağlıcakla kalın.

1.Moderatörlerin yaşlarına 15-16 diye hitap etmişsin nerden biliyorsun herkesin yaşının bu olduğundan?
2.Sebepsiz yere ban yediysen illaki SS ve Chat kanıtları mevcuttur.
3.Eğer bu mesajı görüp, okuduysan ozaman forumu bırakmamışsın anlamına gelir.

Özel mesajdan iletişime geçebilirsen sevinirim.

Elinizde delil, ekran görüntüsü ve daha derin bir bilgi olmadan ekip arkadaşlarıma hakaret niteliğinde tabirler kullanıp onları bir şeylerle yargılarsanız forumu zaten bırakacaksınız.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl