Çözüldü Bir yetki eklentisinde ne gibi özellikler istersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metehngzr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 402
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehngzr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
305
Minecraft
irrl
Diğer konularımdan birinde tanıttığım AuroraYetkiler eklentimi iyice geliştirmek istiyorum. v1.0.7 Güncellemesiyle Parties eklentisiyle uyumlu hale gelecek.
Ne kadar işe yarar tartışılır fakat başka eklentiler ile de uyumlu hale getirmek istiyorum. Sizce hangi eklentiyle birlikte çalışması daha güzel şeyler yapabilmenizi sağlar?

Örenk veriyorum Parties eklentisinde bir oyuncunun parti ismini başka eklentiden öğrenebiliyorsunuz eklentinin kendi API'si var. Bu şekilde kişinin partisini öğrenip ona göre bir prefix ayarlayabiliyorum. Bu API sistemi artık tüm ünlü eklentilerde var, istediğim her eklentiyi entegre edebilirim kendi eklentime.

Sizde ne gibi özellikler eklememi istediğinizi yazın, Hangi eklentileri entegre etmemi isterdiniz?
Fikirleriniz benim için gerçekten çok önemlidir!

Eklentinin konu linki: Konu (Birşey yazmadan önce konuya bakmanızı tavsiye ederim.)

Not: Konu yanlış yerde ise taşınması için şikayet edebilirsiniz. Tam nereye açacağımı bulamadım.

Yorumlarınızı bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl