Çözüldü Bir yerde hata yaptım galiba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wizsagagaga

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
80
Merhaba warp için bir skript ayarlamaya çalışıyorum. Yapmak istediğim şu -/warp yazan kişi -/gezgin menüsünü açacak fakat oyuncular mesela warp kasa yazmaya kalkınca ışınlanamıyor hata veriyor çözmeye çalıştım da bir yerde hata var sanırım yardım edermisiniz?

Kod:
command /warp [<text>]:
    trigger:
        execute player command "/gezgin"
    if arg 1 is set:
        execute player command "/gezgin %arg 1%"

Merhaba warp için bir skript ayarlamaya çalışıyorum. Yapmak istediğim şu -/warp yazan kişi -/gezgin menüsünü açacak fakat oyuncular mesela warp kasa yazmaya kalkınca ışınlanamıyor hata veriyor çözmeye çalıştım da bir yerde hata var sanırım yardım edermisiniz?

Kod:
command /warp [<text>]:
    trigger:
    if arg 1 is set:
        execute player command "/gezgin %arg 1%"
Kod:
on command "/warp":
    cancel event
    set {_list::*} to arguments
    if size of {_list::*} = 1:
        execute player command "/gezgin %{_list::*}%"
        stop
    else:
        stop

Kod:
on command "/warp":
    cancel event
        execute player command "/gezgin %{_list::*}%"
        stop
    else:
        stop

oldu teşekkürler fakat bir sorun var, warp arena yazınca mesela bilinmeyen komut diyor yada gezgin arena yazınca.

gezgin komutunu ayarlamamış mıydınız?
yok gezgin menünün ismi öyle değil demek istediğim mesela, warp arena yazınca gene arenaya gidecek ama warp yazınca moretp nin warp menüsünü açıyor ben onu değil gezgin menüsünü açmasını istiyorum.

yok gezgin menünün ismi öyle değil demek istediğim mesela, warp arena yazınca gene arenaya gidecek ama warp yazınca moretp nin warp menüsünü açıyor ben onu değil gezgin menüsünü açmasını istiyorum.
yok zaten artık warp komutunu yazınca direkt gezgin komutu çalışıyor. Demek istediğim gezgin menüsünü ayarlamış mıydınız?

yok zaten artık warp komutunu yazınca direkt gezgin komutu çalışıyor. Demek istediğim gezgin menüsünü ayarlamış mıydınız?
gezgin menüsü var evet ışınlanacak liste çıkıyor o menüde fakat mesela ordan arenaya basınca da gitmiyor warp arena komutu bulunamadı diyor.

gezgin menüsü var evet ışınlanacak liste çıkıyor o menüde fakat mesela ordan arenaya basınca da gitmiyor warp arena komutu bulunamadı diyor.

şöyle dener misin

Kod:
on command "/warp":
        execute player command "/warp %{_list::*}%"
        stop
    else:
        cancel event
        stop

1610022693297.png

şöyle bir hata veriyor ışınlıyor ama,

düzelmedi hayla biri warp çekince hata veriyor bir de herkesde veriyor hatayı

düzelmedi hayla biri warp çekince hata veriyor bir de herkesde veriyor hatayı
Dostum biraz araştırma yaptım, kod kendini tekrarladığı için hata veriyor. Sana attığım koddaki dördüncü satırı ("execute player command "warp list") sil. Bu satırı silersen sorun çözülecektir.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

?

Kod:
command /warp [<text>]:
    trigger:
        arg is set:
            execute player command "/gezgin %arg%"
        else:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl