Bir yazılımcı olmak isteseydiniz hangi alanda iyi olmak isterdiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnesE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.006
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesE

Mad?
Elmaslar
169
Minecraft
Girrk

Discord:

Enes?#3565

A -) Web tasarım
B -) Mobil uygulama tasarımı
C-) Program yapımı
D -) Oyun yapımı

Bence bilgisayar konusunda oyun geliştirmek daha güzel;

Web tasarım güzeldir, fakat bir yerden sonra tasarım konusunda tıkana bilirsin. Çünkü insan beyni bir yere kadar fikir ürete bilir sonrası hep bir birinin tekrar veya yaptığı işlerin benzeri olacaktır.

Mobil uygulaması veya oyunu, insanlar marketlerden oyunları alırken veya ücretsiz indirirken sahiplerine bakmazlar (en azından çoğu kişi) bu yüzden firmanız ün kazanmaz ve başka uygulama yaptığınız zaman insanlar "Aaa, bak bunu şu firma yaptı adamlar önceden de sağlam bir şey yapmışlar" demezler. Ama güzel bir alandır.

Program yapımı, hmm fena fikir değil ama günümüzde herkesin eve kapandığı bir devirde hele ki, artık neredeyse her daldan uygulamaların ünlü olması bana çok yakın dur dedirtmiyor.

Bilgisayarda oyun yapımı tercih ederim ben çünkü, yapan firmayı tanırlar ve gelecek projelerinde de destek olduklarını bilirler ve bu zamanda insanlar evde kaldığı için zaman geçirmeleri için güzel bir oyuna hiç kimse hayır demez bence.

Şahsi fikrimi sorarsanız web tasarımda uzmanlaşmaya çalışıyorum / istiyorum

E - ) Yapay Zeka

Oyun Yapmak Çok İsterim

full stack dev. olabilirdim gerçekten her nekadar burda olmasada

Özellikle tasarım konularında uzmanlaşmak isterdim çünkü en maliyetli alan o gibi geliyor. Hangi programı geliştirirsen geliştir tasarımcıya ihtiyaç elzemdir. :D

Özellikle tasarım konularında uzmanlaşmak isterdim çünkü en maliyetli alan o gibi geliyor. Hangi programı geliştirirsen geliştir tasarımcıya ihtiyaç elzemdir. :D
En çok para web tasarımda diye biliyorum :D

A -) Web tasarım
C-) Program yapımı
D -) Oyun yapımı
Oyun yapımının pek tutulcağını düşünmüyorum piyasaya sahip şirketler var fakat web tasarımı eğlenceli olabilir.

Kesinlikle ve kesinlikle otomasyon sistemlerinde profesyonel bir isim olmak isterdim.

A -) Web tasarım
C-) Program yapımı
D -) Oyun yapımı
Oyun yapımı maliyet harcadığı için, Web tasarım uygun buluyorum.

Web tasarımı birçok kapı açabiliyor sana. Başkalarının sitelerini tasarlayabilirsin ayrıca kendi sitenide yapabilir oradanda yürüyebilirsin.

A -) Web tasarım
C-) Program yapımı
D -) Oyun yapımı
Yapay zeka olsaydı onu seçerdim ama maalesef yok
Keşke düzgün seçenekler olsaydı yani Örneğin Büyük şirketler için yazılım geliştirme (c#-c++-.net) Web tasarım (Html-css-js-node.js) Oyun yapımı derken hypercasual yada openworld (unreal engine-godot engine- unity) gibi yapabilrsin şıkla ama şuanda seçilebilecek en iyisi (Bana göre) Programlama Masaüstü-mobil

Ve son olarak eklemek istediğim bir 5bin aboneli (oa) youtuberin bir sözü var

Sen orada bilmem nereni büyüt bilgisayarın geleceği yok, polis olup şehadet şerbetinden içeceğim şehit olacağım | Kesinlikle dini ve milli değerleri sömüren birisi değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl