Bir Utils Sitesinde Neler Olmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oxyinc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 26

oxyinc

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
53
Minecraft
Killoksi

Discord:

oxyinc

Bir zamanlar forum olarak açmayı planlayıp iptal ettiğim bir projeden kalan domainimi Minecraft & Discord Utils sitesine çevirmeyi düşünüyorum MC kısmı için sizce olmazsa olmaz olan şeyler nedir?

Tamamen boşa zaman kaybı bunlar zaten yapıldı ve yapılanlar bile pek kullanılmıyor. Daha mantıklı projelere yönelmenizi tavsiye ederim.

Tamamen boşa zaman kaybı bunlar zaten yapıldı ve yapılanlar bile pek kullanılmıyor. Daha mantıklı projelere yönelmenizi tavsiye ederim.
Yorumunuz için teşekkürler. Ancak bir projenin daha önce yapılmış olması, yeni yapılacak bir projenin otomatik olarak zaman kaybı olduğu anlamına gelmiyor.

Belki benim geliştireceğim proje mevcut projelerden daha kullanışlı, daha kapsamlı veya farklı bir deneyim sunacak; belki de sunmayacak. Bunu denemeden bilmemiz mümkün değil. Henüz ortada proje bile yokken kullanılmayacağını veya boşa zaman kaybı olacağını söylemek bana biraz erken geliyor.

Ayrıca domain boşta duracağına hiç değilse bir proje olarak değerlendirmiş olurum. Projenin sonunda GitHub'a açık kaynak olarak koyarım ve benim için de bir tecrübe olur.

Ben geliştirilen herhangi bir projenin, kişiye tecrübe veya yeni bir şey kattığı sürece “zaman kaybı” olduğunu düşünmüyorum. Kullanıcı sayısı beklediğim kadar olmasa bile geliştirme sürecinde yeni şeyler öğrenmiş, eksiklerimi görmüş ve ortaya çalışan bir proje çıkarmış olacağım. Bana bir şey katıyorsa, sadece çok kullanılmadı diye onu zaman kaybı olarak görmem. Sonuçta denemeden “olmaz” demek yerine, yapıp sonucunu görmek bana daha mantıklı geliyor.

- Votifer Tester
- Renk Kodları
- Scoreboard generator
- Item ID Listesi
- Skin çekme tool
- Sunucu Durumu Denetleyici
- Server Başlatma komutu oluşturucu
- Gradient Text Generator
- Unicode Dönüştürücü
- Sunucu ikon 64x64 Dönüştürme

Gibi araçlar yapılabilir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl