Bir taraf'da hayvan (kedi,köpek) diğer taraf'da insan hangisini seçerdin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Merhaba herkes kendi fikirlerini söyleyebilir mi bir oyun gibi düşünün.

Bir taraf'da uçurum kenarın da insan var diğer taraf'da boğulan bir kedi veya köpek herhangi bir hayvan.
Hangisini kurtarmayı seçerdiniz?

Unutmadan o insanı tanımıyorsunuz hiç bir akrabalığınız yok.​

İnsan demeyen yapmacıktır

uçurum kenarındaki insan geri çekilecek kadar akılsızsa bırakır hayvanları alırdım. hayvanları seçiyorum

Buna dayanamaz kendimi boğardım.​

Bir insanı kurtarmak için akraba veya tanıdık olmaya gerek yok, kedinin veya köpegin yaşayacagı hayat 7-8 sene ama belki o insan bi 50 60 sene daha yaşayacak ve yaşamı sırasında yüzlerce hayvanın etinden beslenecek :)

Asıl soru şu, Hayvanlar ölmesin diye etten vazgeçermisin.

Hayvanların insanlardan daha sadik olduğunu bilerekten benim seçimim hayvan. Ha bu arada onu seçen budur, bunu seçen odur, bu yapmacıkmış bu neymiş demek doğru değil herkesin kendi kararı var ve bu kararları kendi yaşantılar esasında alır.

Eğer çok merhametli bir insan değilsen tanımadığın bir kişiye karşı hiçbir duygu hissetmezsin fakat hayvanlar özellikle de kediler köpekler tatlı ve sempatik gelir insanlara. Bu noktada kurtaracağın kişi sonrasında seni unutacak insan yerine sarılıp okşamak istediğin hayvan olur. Yani en azından ben böyle yapardım.

insan ve hayvanlarının altına yumuşak bir cisim koyup düşünce canını acıtmıcak şey koyardım daha iyi :)

Bir insanı kurtarmak için akraba veya tanıdık olmaya gerek yok, kedinin veya köpegin yaşayacagı hayat 7-8 sene ama belki o insan bi 50 60 sene daha yaşayacak ve yaşamı sırasında yüzlerce hayvanın etinden beslenecek :)

Asıl soru şu, Hayvanlar ölmesin diye etten vazgeçermisin.
Bu insanın seçeceği kararlara bağlı kötü biri olmayı mı iyi biri olmayı mı seçicek ama hayvanlar da böyle bir seçim söz konusu bile değil insanlar binlerce yıldır hayvanları sömürüyor güçlü güçsüzü alt etme misali bir hayvan 8 sene de dünyaya bir çok fayda sağlayabilir ama gel gör ki okadar insan var 50 60 sene yaşıyor dünyaya ya tüm zamanında zarar veriyor ya da dünya için değil kendi için bir şeyler yapmış.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İnsan demeyen yapmacıktır
Bu dünya da okadar fazla insan var ki 1 insan ölse ne değişecek merak etmiyor değilim kendi insanlarımızı savaşlarda açlıkta bırakıp öldürüyoruz ırk din gibi ve para gibi etkenler olduğu sürece her daim ölen insan olacaktır.

İnsan tam atlıyacaksa insanı kurtarırım eğer biraz zamanım varsa hayvanı kurtarırdım​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl