Çözüldü Bir tane bulduğum skriptde hata çıkıyor yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SedatTR

ok
Elmaslar
158
Minecraft
SedatTR

Discord:

SedatTR#8666

Skript Paylaşımı - Market Skripti | GUI Desteği | GUI'ye Eşya Ekleme | Para Ayarlama | v 1.0 bu skripti indirdim yükledim ve her plugini kurdum ancak halen 2 hata veriyor yardım eder misiniz?
Hatalar:
'virtual chest inventory with size 5 named "&2Market &8(&e%size of {market::*}%&8) &2E?ya Mevcut"' is not an entity type (ucus.sk, line 12: open virtual chest inventory with size 5 named "&2Market &8(&e%size of {market::*}%&8) &2E?ya Mevcut" to player')
'"&3Gereken&8: &6%{market.gereken.para::%loop-value%}% TL" to close then run player' is not a text (ucus.sk, line 16: create gui slot {_s} of player with {market.item::%loop-value%} named "&6%loop-value%" with lore "&3Gereken&8: &6%{market.gereken.para::%loop-value%}% TL" to close then run player command "/_market %loop-value%"')

Lütfen yardım ediniz acil

Çözüm:
Tuske ve skRayFall eklentilerini sunucunuz için uygun olan sürümünü indirin ve sunucuyu kapatıp tekrar açın.

yine hata veriyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yine hata veriyor ve yazdığım gibi pluginleride kurdum.

TuSKe ve skRayFall sürümlerinizde problem var galiba. Birde o skriptin sahibinden kullandığı jarları alın/isteyin onlarla deneyin.

Skript yapımcısı bensku olsun, Tuske versiyonu 1.8.2.

Benim sunucumun sürümü 1.8x (1.8.7 spigot kullanıyorum) benim için bi link atarmısınız ben bulamadım bi spigot sitesinden buldum Tuske'yi

TuSKe ve skRayFall sürümlerinizde problem var galiba. Birde o skriptin sahibinden kullandığı jarları alın/isteyin onlarla deneyin.
tuske sürümüm 1.8.2 en son sürüm ama çalışmıyor + spigot sitesinden indiriyorum bu plugini
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu ikisi son sürüm indirdim

Benim sunucumun sürümü 1.8x (1.8.7 spigot kullanıyorum) benim için bi link atarmısınız ben bulamadım bi spigot sitesinden buldum Tuske'yi

tuske sürümüm 1.8.2 en son sürüm ama çalışmıyor + spigot sitesinden indiriyorum bu plugini

Bu ikisi son sürüm indirdim
Skript bensku olmalı.

Merhaba,
Yaşadığınız sorun için gereken pluginlerin benim kullandığım versiyonlarını yükledim.
Sunucunuz spigot 1.8.8 değilse güncelleyin.

Merhaba,
Yaşadığınız sorun için gereken pluginlerin benim kullandığım versiyonlarını yükledim.

Çok sağol dediklerinizi yaptım ve oldu teşekkürler! :<3:

Merhaba,

Çok sağolun dediklerinizi yaptım ve düzeldi! teşekkürler :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl