Bir takım öneri gibi bir şeye ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Merhaba düşününki sunucumuzu şu yukarda gördüğünüz gifli reklama eklediik bide herkeze konu bildirimi attık Reklam ön eki aldık sabitleme aldık okullar açıldığını göz önüne alırsak sunucumuzun şuan 10 online tabiki düşecek sizce kaç online olur+ bide youtubede reklam verdigimizi düşünün youtube + mc tr kaç online eder ve sadece mc=tr kaç reklam eder fikirleriniz önemlidir arkadaşlar yardım edecek arkadaşlara teşekkürler iyi forumlar​

Sistemleriniz konu tasariminiz haritalariniz onemli reklamini yapacwginiz seyi goz inunde bulundurun eger iyiyse 60 70 e cikar klasikse dusebilir online

Sistemleriniz konu tasariminiz haritalariniz onemli reklamini yapacwginiz seyi goz inunde bulundurun eger iyiyse 60 70 e cikar klasikse dusebilir online
Konu tasarımımız mükemmel haritalarımız yapılıyor güzel olacak 60-70 cidden güzel bir rakam teşekkürler peki siz 60-70 onlineyi mc-tr + youtube olarak mı değerlendirdiniz yoksa sadece mc-tr mi emek sky olacak sunucudan sıkılmayacaklar op sky olupta 2-3 gün sonra sunucudan sıkılma olmayacak​

YouTube daha etkili olur bana göre. Gelen reklamların %99.9 bakmıyorum , hatta ve hatta bannerlara bile tıklamıyorum. Bence çoğu kullanıcıda bunu yapıyor ki discord sunucusuna girerek kullanıcıların ne kadar sıkıldığını görebilirsin bu konudan :) Kısa ve öz olarak tanımlarsak bence boşuna para verirsin buraya.

YouTube daha etkili olur bana göre. Gelen reklamların %99.9 bakmıyorum , hatta ve hatta bannerlara bile tıklamıyorum. Bence çoğu kullanıcıda bunu yapıyor ki discord sunucusuna girerek kullanıcıların ne kadar sıkıldığını görebilirsin bu konudan :) Kısa ve öz olarak tanımlarsak bence boşuna para verirsin buraya.
Hocam sen premium onaylı satıcı bir bireysin ne yapacaksın sunucuyu :D aktifler kısmında ziyaretçiler var mesela onlar için olabilir 1 ay vermek istiyoruz 1 ay boyunca 10 binlerce kullanıcı girecek sence gelmezlermi görüşün için teşekkürler​

Hocam sen premium onaylı satıcı bir bireysin ne yapacaksın sunucuyu :D aktifler kısmında ziyaretçiler var mesela onlar için olabilir 1 ay vermek istiyoruz 1 ay boyunca 10 binlerce kullanıcı girecek sence gelmezlermi görüşün için teşekkürler​
Valla ben canım sıkıldığı için aldım bunu ve para vardı boş boş durmasın dedim :D

okullar açıldığında sunucu açmak akıl kârı değil bence.

okullar açıldığında sunucu açmak akıl kârı değil bence.
yaz ayı açalım okullar açıldığında arkadaşlar biz kapatıyoruz çünki okullar açılıor :D ve sunucu mayıs ayından beri açık

Gerçekten güzel bir sunucuya ve hatta iyi bir konu tasarımına sahipseniz ilk gün en az 50-60 kişinin gelebileceğini düşünüyorum.

herşey başarılı bişeyse net 40

Bence konu tasarımlarına önem ver birde Maplere Genelde bunlar guzel oldukça oyuncualr da gelir başarılar

Bence konu tasarımlarına önem ver birde Maplere Genelde bunlar guzel oldukça oyuncualr da gelir başarılar
Konu tasarımıma efsane lafı az kalır mapler cr nin eski mimarları tarafından yapılıyor yani sence 60-70 fln olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl