Bir Survival Sunucusu için sistem öneriniz var mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZirveNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.005
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

ZirveNetwork

Ziyaretçi
Merhabalar başlık dan anlaşılacağı üzere Survival sunucusu için sistem önerisi olan varmı diye sorcaktim bu zaten olan bir sistemde olabilir yada hiç yapılmamış da olabilir sadece önerin yeterli

Para ödülü var dersen +45 online'ı geçer zaten :)

Merhabalar başlık dan anlaşılacağı üzere Survival sunucusu için sistem önerisi olan varmı diye sorcaktim bu zaten olan bir sistemde olabilir yada hiç yapılmamış da olabilir sadece önerin yeterli
Market koyma sunucunu ticaretten gelişen bir sistemin üzerine kur pazar yeri yapabilirsin shopkeepers ile extra zaman geçirmeleri için arı plsi kullanabilirsin ondan çıkan balları satılabilir yapabilirsin zombilerden gağıt token çıkartıp kasa açabilmeleri büsürü çeşit çeşit chat oyunları meteor düşme eklentisi koyabilirsin balık tuttuğunda token demir vb... çıkması ve balıkçılık / vip ödülü verme genelde cıvkı çıkıyor ayrıca 1.15.2 ve üstü olursa daha eğlenceli olur daha fazla özellik istersen söyle buraya destan yazayim

Black Market, jackpot, headflipper, rütbe, coin gibi sistemleri mutlaka öneririm. Ancak bunların haricinde mutlaka daha özgün sistemlerin sunucuya kurulması gerek. Bunları da daha çok ufak bir araştırma ile Spigot'tan premium eklentiler satın alarak temin edebilirsin.

Market koyma sunucunu ticaretten gelişen bir sistemin üzerine kur pazar yeri yapabilirsin shopkeepers ile extra zaman geçirmeleri için arı plsi kullanabilirsin ondan çıkan balları satılabilir yapabilirsin zombilerden gağıt token çıkartıp kasa açabilmeleri büsürü çeşit çeşit chat oyunları meteor düşme eklentisi koyabilirsin balık tuttuğunda token demir vb... çıkması ve balıkçılık / vip ödülü verme genelde cıvkı çıkıyor ayrıca 1.15.2 ve üstü olursa daha eğlenceli olur daha fazla özellik istersen söyle buraya destan yazayim
Yeni gördüm kusura bakma tüm fikirlere açığım bu aralar sınavlar varda biraz yoğunum zaman buldukça güzel fikirlerinizi okumak isterim

Merhabalar,
Genel olarak ne kadar özgün olun, yenilikçi olun, başkalarının yapmadığı şeyleri yapın vesaire gibi cümleler kullanılsa da maalesef ki bu tarz yeniliklere insanları alıştırmak çok zor. (Özellikle de yeni bir sunucuysanız.)

Yapılan yenilikler insanların alıştığının dışında olduğu için ve bu tarz şeyleri ezberlemesi ve zamanla öğrenmesi gerektiği için insanların içerisinde şüphe oluyor çünkü sunucunun sürekliliği konusunda problem yaşayabiliyorlar.

Örneğin Sonoyuncu gibi büyük bir sunucu yeni bir sistem getirse orada rahatlıkla oynayarak vakit harcanılabilir çünkü bu sunucunun sürekliliği olduğu herkes tarafından bilinmekte ve emeklerinin boşa gitmeyeceği de tahmin edilebilmekte.

Ancak ülkemizdeki durumlar ve sunucu maliyetlerinden dolayı maalesef ki oyun sunucusu hizmeti vermek bir lüks durumuna gelmiş ve gelir olmadıkça sunucu sahipleri haklı olarak sunucularını açık tutmamakta ve bu tarz durumlarda da insanlar da güven kırıklığına sebep olmakta.

Bu tarz durumlardan insanların mağdur olmaması, daha fazla insanın güveninin kırılmaması ve herkesin en uygun fiyatlar ile en kaliteli sunucu hizmetine sahip olması adına KAYIZER Bilişim Hizmetleri olarak kar marjımızdan düşerek sizleri de kolayca sunucu sahibi yapıyoruz ve insanların bu tarz durumlardan etkilenmemesini istiyoruz.

Yaptığınız ve yapacak olduğunuz her türlü yenilikçi projelerinizde arkanızdayız en uygun fiyatlardan hizmet almak isterseniz bizi nerede bulacağınızı biliyorsunuz :)

önerim hayal gücün

Borsa sistemi güzel olabilir. Dolar Euro bitcoin gibi yatırım yaparak, para kazanıp kaybetmelerine sağlayabilirsiniz...

Anladım başka önerisi olan böyle yeni tarz bir sistem ben şey düşündüm bildiğiniz gibi çiftçi çıktı bunu kasap gibi bişi olarak hayvan versiyonu yapılabilir mi

Benim hoşuma Minecraft üzerinde kalıplaşmamış özel eşyalar -kılıç, balta, büyüler- geliyor. Bunları kolaylıkla yapabileceğini söyleyebilirim... Ama yine de hiçbir şeyin sınırı yok. Hayal gücüne bırak, eh birazda para varsa ::)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl