Bir survival serverden beklentileriniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Amcoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amcoglu

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Yakında bir survival server acacağım. Bir survival serverden beklentileriniz nelerdir bir sistem v.s sıradışı şeyler bekliyorm fikire ihtiyacim var.

Yakında bir survival server acacağım. Bir survival serverden beklentileriniz nelerdir bir sistem v.s sıradışı şeyler bekliyorm fikire ihtiyacim var.
Cevabım Tamamen Konunun Dışında Olucak.
Hocam Size Tavsiyem Skyblock Yada Faction Server Açmak. Çünki Bu Aralar Fazla Oynanıyor.

Faction cok zor ugraşilmasi gerek baska onerkleri bekliyorum

Ben opskyblock op faxrion falan serverleri hic sevmiyorum ne zamandir survival server axiyirym ama haklisin ne kotu server var oraya gidiyolar nr trend şeyler var insanlar oraya gidiyor.

Hocam ilginizi çekermi bilmiyorum ama Prison açabilirsiniz.
Son rank'dan sonra normal survival gibi oynamaya başlar oyuncu.
Hem yeni bi tasarım olur hemde Türkiye'de düzgün olarak bi kaliteniz olur.
En son dediğim cümlede ki anlam şu Türkiye'de Prison açan çok ama adam gibi açan yok :/

Hocam ilginizi çekermi bilmiyorum ama Prison açabilirsiniz.
Son rank'dan sonra normal survival gibi oynamaya başlar oyuncu.
Hem yeni bi tasarım olur hemde Türkiye'de düzgün olarak bi kaliteniz olur.
En son dediğim cümlede ki anlam şu Türkiye'de Prison açan çok ama adam gibi açan yok :/
İste Prisonu Yabancılardan Güzel yapalım da adam gibi sunucular ne zaman tuttu ki :(

Emin ol survival sistemleri daha zor :)
Dediğini zannetmiyorum faction uğraşılması gereken bir şey ama survival da 30 40 tane plugin olmuyor factionda gerekiyor illaki. Veya ben böyle düşünüyorum zevk alarak yaptığım için kolay geliyor olabilir. Güzel fikirlerinizi bekliyorum :}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl