Cihqt
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 160
- Minecraft
- Cihqt
- X
- musk
Discord:
ciatbey
ciatbey
ciatbey
Zonely için bildiğin bir şey yok dostum adamların self-host si stemi var ve kendilerine özgü bir sistem kullanıyor. SaaS yapısında çalışan bir şablon sistemi kullanıyor bildiğim kadarıyla özel bir yer ayırılıyor. Adamlar öyle bir sistem kurgulamışlar ki az barındırma imkanlı ve çok ucuz maliyetli. Senin dediğini zaten Zonely yaptı konuda yazdıklarının hepsini. Yeni bir şey değil adamların yaptıklarını anlatıyorsun.
ciatbey
Yok hayır kendisi milletin yazılımına atıp tutuyor, o yüzden.
Zonely daha fazla dayanamayıp forumdan çıktı böyle insanlardan dolayı kendi başına yetiyor adamın arkasından konuşmasın başka projede yok ya da tutmaz zaten geçmişinde, ondan sonra gelenler var aynısını yapıp bir yere varamazlar.
Yok hayır kendisi milletin yazılımına atıp tutuyor, o yüzden.
Zonely daha fazla dayanamayıp forumdan çıktı böyle insanlardan dolayı kendi başına yetiyor adamın arkasından konuşmasın başka projede yok ya da tutmaz zaten geçmişinde, ondan sonra gelenler var aynısını yapıp bir yere varamazlar.
Zonely'nin SaaS yapısında bir şablon sistemi kullanması ve barındırma maliyetinin düşük olması güzel, kimse aksini söylemedi. Ama benim Nocteria'da yapmaya çalıştığım şey "özel bir alan ayrılan SaaS şablonu" değil. Kullanıcı bash (curl -sZonely için bildiğin bir şey yok dostum adamların self-host sistemi var ve kendilerine özgü bir sistem kullanıyor. SaaS yapısında çalışan bir şablon sistemi kullanıyor bildiğim kadarıyla özel bir yer ayırılıyor. Adamlar öyle bir sistem kurgulamışlar ki az barındırma imkanlı ve çok ucuz maliyetli. Senin dediğini zaten Zonely yaptı konuda yazdıklarının hepsini. Yeni bir şey değil adamların yaptıklarını anlatıyorsun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!