Bir sunucudan beklentileriniz?

atomickill7

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Elmaslar
348
Minecraft
AtomicKill7

Discord:

atomickill7

Piyasada hepimizin bildiği gibi birçok sunucu var. Ama genellikle bu sunucuların ömrü 1 aydan yukarıya çıkamıyor. Çoğu sunucu gelir peşinde koşuyor. Bir sunucuda kesinlikle olması gerek dediğiniz özellikler nelerdir ? Her detayı ballandıra ballandıra anlatalım da sunucu sahipleri ders çıkarsın :D

-Madde 1.) Aydan aya sıfırlanacak ise neden emek vereyim.
(bence)
-Madde 2.) Afk for win, pay to win sunucusu olmasın başında emek vererek oynayalım. (bence)
-Madde 3.) Özgün ve sürükleyici sistemler kullanmalı.
-Madde 4.) Oyun içerisinde aktif ve ilgili yönetim ekibi bulundurmalı.
-Madde 5.) Dengeli oyun amacı.

Hadi sizde bir sunucudan beklediklerinizi yazın ve listeyi güncelleyelim.

Bir şey fark ettim genellikle yapılan yanlışlar üzerinde ve durulmuş, ve sunucu kavramı skyblock ile sınırlandırılmış. Beklenilen sistemleri ve diğer oyunları da yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yenilikçi ve özgün bir sunucu olması benim için çok önemlidir. Her geçen gün olduğu yerde saymak yerine kendine bir şeyler katabilmeli sunucu... Klasik ve alışıldık sistemlerden ibaret olmamalı. Kendine özgü birkaç sistem sunucuyu yükseltir diye düşünüyorum.
Ayrıca ilgili bir yönetim ekibi çok önemli. Oyuncularla ilgilenip, oyuncuların fikirlerini önemsemesi gerekir.

Birçok sunucuda görüyorum bir sürü spler itemler veriliyor spler havada uçuyor nerdeyse herkesin adasında elmas sp vs herkesin 10trilyon parası 10 trilyon adası oluyor eeee ne zevki kaldı oyunun her şeyi elde ettin ne oldu şimdi ? ben söyleyeyim tabii ki bıraktın.
Ama emek verdiğimiz bir sunucu olsa 1 tane elmas 1 tane skeleton sp , koyun yumurtası çok değerli olsa herkes mobtrap yapıp gelişmeye o sırada ticaret olsa oyunda güzel olmaz mıydı ? ama yakında öyle sunucu göreceksiniz çünkü biz geliyoruz!

adaletli bir sunucu ve pay to win olmaması

adaletli bir sunucu ve pay to win olmaması
Daha yaratıcı olabilirsin hadi hadi devam devam :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Birçok sunucuda görüyorum bir sürü spler itemler veriliyor spler havada uçuyor nerdeyse herkesin adasında elmas sp vs herkesin 10trilyon parası 10 trilyon adası oluyor eeee ne zevki kaldı oyunun her şeyi elde ettin ne oldu şimdi ? ben söyleyeyim tabii ki bıraktın.
Ama emek verdiğimiz bir sunucu olsa 1 tane elmas 1 tane skeleton sp , koyun yumurtası çok değerli olsa herkes mobtrap yapıp gelişmeye o sırada ticaret olsa oyunda güzel olmaz mıydı ? ama yakında öyle sunucu göreceksiniz çünkü biz geliyoruz!
İşin içine reklam katmasan iyiydi, şaplaklarık heeeğ

Benim için bir sunucu gerçek paradan ziyada oyundaki paranın değerini arttırıp oyunda daha çok vakit geçirmeye teşvik edici olmalı. Yani gerçek para vererek v10 kazma alıp sunucunun içinden geçicek güce kolayca ulaşılmamalı.

Benim için bir sunucu gerçek paradan ziyada oyundaki paranın değerini arttırıp oyunda daha çok vakit geçirmeye teşvik edici olmalı. Yani gerçek para vererek v10 kazma alıp sunucunun içinden geçicek güce kolayca ulaşılmamalı.
Dolaylı yoldan herkes aynı şeylerden bahsediyor. Burası MC-Türkiye gelişmeyi pek kafaya takmadık biz bizeyiz dedik ama daha yaratıcıyız hadi hadi

Şuanki minecraft oyuncularının tek istediği kolaylık hazır bi paketle bile eventlerde envanter dolusu eşya verirsen başarılı olursun

Oyuncuları kendine bağlıcak bir ortam kurmayı denemelisin​

Durum şöyle, her oyuncu dediklkeriniz gibi istiyor fakat, yinede p2w opsky tarzı sunucular tutuluyor
bunun sebebinin youtuberlar veya yetersiz reklam oldugunu düşünüyorum.

youtubeye gireyim dedim 10 videonun 11i opskyblockla alakalı bence sunucu açacaksanız bekleyın :D

Aslında kısa özgün olsun yeter herşey özgünlük ve düşünce ile başlar.

Herkesin yaptığının aksine daha özgün sistemler. Günde bir etkinlik yapıp başlangıcında 25 spawner ile başlatmaması gerek mesela. Böyle sunucuların genelde ömrü pek uzun olmaz. Ne kadar OP türü oyunlar beğenilse de oyuncular oynadıktan sonra oyun bitti zaten yeter kafasındalar. Hep AFK ol, eşya topla, sat, adayı büyüt, nereye kadar. Sonra yeni OP sunucusu görüyorlar bunu oynayayım diyorlar sonra geri bıkıyorlar ve hep bu döngü dönüyor. Sunucunuza özgün sistemler her zaman ilgi çeker. Gerekirse bunun için büyük miktarlarda para bayılmanız gerekir. Kendinize güvenin. Pay to win olmaması da çok önemlidir, yine oyuncu kaybı sebeplerinden biridir. Her şeyi gerçek paraya bağlamayın. Benim düşüncelerim bu yönde.

Herkesin yaptığının aksine daha özgün sistemler. Günde bir etkinlik yapıp başlangıcında 25 spawner ile başlatmaması gerek mesela. Böyle sunucuların genelde ömrü pek uzun olmaz. Ne kadar OP türü oyunlar beğenilse de oyuncular oynadıktan sonra oyun bitti zaten yeter kafasındalar. Hep AFK ol, eşya topla, sat, adayı büyüt, nereye kadar. Sonra yeni OP sunucusu görüyorlar bunu oynayayım diyorlar sonra geri bıkıyorlar ve hep bu döngü dönüyor. Sunucunuza özgün sistemler her zaman ilgi çeker. Gerekirse bunun için büyük miktarlarda para bayılmanız gerekir. Kendinize güvenin. Pay to win olmaması da çok önemlidir, yine oyuncu kaybı sebeplerinden biridir. Her şeyi gerçek paraya bağlamayın. Benim düşüncelerim bu yönde.
Şu 3,4 gün sonra açacağım sunucu emek skyblock olacak artık gerçekten bende opskyblock'tan sıkıldım. Kendimize özgün sistemler kendimize özgün haritalar yapıyoruz, kolay kolayda bu işi bırakmayacağım bu işe giriyorsan, paranı biraz kıyacaksın parayı atıyorum bir firmaya atarken canın yanmayacak. İyi düşün o sunucu çok güzel olacak! En iyi olmayı hedefliyorum diye, ben geceleri bile artık sunucu için planlama yapıyorum. İlerde sıkıntı çekmemek için. Yakında geliyoruz Clestia (ehehhe reklam yaptım)
Aslında kısa özgün olsun yeter herşey özgünlük ve düşünce ile başlar.
Şuanki minecraft oyuncularının tek istediği kolaylık hazır bi paketle bile eventlerde envanter dolusu eşya verirsen başarılı olursun
Herkes aynı şeyi söylüyor özgün sunucu açanları da gördük hani nerdeler. Daha yaratıcı olalım hadi go go go

OP Olması :D Nefes Alsın Yeter Gibi
Online : 100 Veya 200

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl