Bir sunucudan beklentileriniz nelerdir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HalilPasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 327

HalilPasa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
HalilPasa
Facebook
HalilPasa
X
cakmadiktatör

Discord:

ÇakmaDiktatör#7436

Merhaba herkese daha önce script , modaretörlük vesaire ve yönetim ile bir çok sunucuda çalıştım ve artık çalışmak yerine kendi sunucumu kurmak istedim ve aklımda basit olacağını düşündüğüm için skyblock var reklam ve oyuncu konusundan ziyade sizlere sormak istedim oyuncu ve sunucu sahipleri olarak sizler bir sunucuda neler olsun istersiniz nasıl oynamaktan keyif alırsınız vesaire her fikir ve yorum için teşekkürler

Keyif alabileyim, P2w olmasın. Herkes eşit olsun.

Kısaca özetlemek gerekirse resmi konuşan yetkililer, abartılmayan etkinlikler ve para yatırıp kazanmaya bağlı olmayan sunucu ki yeterli olur ?

Keyif ala bilmeniz için güzel şeyler düşünüyoruz , p2w olarakta bende bir oyuncu olarak yer yer şikayetçiyim sunucumuzda donate sistemi kullanmayı düşünüyoruz sunucumuzun hayatta kalması ve diğer projelerimize yatırım için eğer ayakta kala bilirsek minecraft sunucu türüne getirmek istediğimiz bir "tür" var sskyblock, survival gibi düşüne biliriz ama gerçekten güzel bir şey olucak :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekibizimin resmiyetine ve sınırdaki samimiyet çizgisine güveniyoruz , etkinlikler için de bazı küçük yenilikler düşündük örnek vermek gerekirse eşit ola bilmesi adına kişilerin kendi yeteneklerine göre yarışmalar düşünüyoruz ,...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl