Bir sunucu yöneticisinde bulunması gereken özellikler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Exlienty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 100
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Exlienty

nerdesin pango?
Destek Yetkilisi
MinePass
Premium
Elmaslar
255
Discord İzni
Minecraft
Exlienty

Discord:

exlienty

Bir sunucu kurdunuz ve bu sunucuya bir ortak aramaktasınız. Ortağınızın hangi karakteristik özelliklere sahip olmasını isterdiniz?

Dunning-Kruger sendromu olmasın.
Kişi aslında bir konu hakkında yeteri kadar bilgi sahibi değildir. Fakat bu sendroma sahip olan kişiler, bir konu hakkında bir şey bilmediğini bile bilmezler, farkında değillerdir, az şey bildiği halde çok bildiğini zanneder.

Her olaya sakin ve çözümcül yaklaşmalı. Toplulukla etkileşimi güçlü ve imla kurallarına hakim olmalı. Yönetimin ciddiyetini iyi şekilde kavrayabilmeli.

Vizyon sahibi,
Türkçeyi iyi kullanan,
Diksiyonu iyi,
Ego ve benzeri tavırlar göstermeyen,
Sabırlı,
Karakterli,
Cömert ve
Dürüst.
Çoğu sunucu sahibinde bu özelliklerin birisi bile yok görüyoruzki.

Uzun yıllardır bu sektördeyim, her şekil insan gördüm tanıdım ve bazılarında sunucu kurmanın verdiği bir egonun olduğunu sanıyorum. 50 100 kişilik bir kitleye hitap etmek onları büyük gösteriyor (kendilerine göre). Olması gereken o egodan sıyrılıp daha samimi yardımcı bir davranışla yaklaşılsa hem oyuncu açısından hem sunucu açısından güzel şeyler olacağını düşünüyorum veyahut herhangi bir sıkıntı çıktığında pes edip oyuncuların verdiği emekleri çöp etmemesi gerekende bir karakter olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl