Bir Sunucu Tutması İçin Ne Yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
201
Merhabalar, İyi forumlar.

Aklıma geldi bi konu açıp neden tartışmayalım dedim bir sunucu açılıcaksa veya açıldıysa ne gerekli plugin paketi dışında ^-^
Mesajlarınızı ciddi ciddi çok merak ediyorum bakalım bu kadar tutulması için ne gerek?

Hem ileride açıcaklar için ön ek bilgilendirmesi olur onlar içinde.

plugin paketinde gerek yok ytlere reklam vererek sunucunu 1haftalıgına doldurabilirsin çünkü o yt 1 hafta sonra yeni sw tanıtcak xd

plugin paketinde gerek yok ytlere reklam vererek sunucunu 1haftalıgına doldurabilirsin çünkü o yt 1 hafta sonra yeni sw tanıtcak xd
5 bin aboneli youtuber verirsen dedin gibi olur, ama 50k filan youtuber 2 ayda bir tanıtıyor kitlesi düşer diye.

5 bin aboneli youtuber verirsen dedin gibi olur, ama 50k filan youtuber 2 ayda bir tanıtıyor kitlesi düşer diye.
Babamın oğlumu o 50klık ytler belki 5klık fame olmadıgı için yapar 50klık adam niye beni tanıtısn 2 ayda bir beleşe 1 kere tanıtması için para verdim

Babamın oğlumu o 50klık ytler belki 5klık fame olmadıgı için yapar 50klık adam niye beni tanıtısn 2 ayda bir beleşe 1 kere tanıtması için para verdim
Yanlış anladın 2 ayda bir tanıtıyor dedim senden sonraki gelenleri kabul etmiyor ben konuştuğum youtuber kabul etmiyor.

İnsanları çalıntı maplerle çalıntı paketlerle klasik sistemlerle oynatırsan mutlaka Türk bir minecraft oyuncusu bulursun.

Bu yolu pek sevmedik, o zaman aşırı derecede sıradışı ve zengin olmak lazım, parayla geliştirici vs tutarsın spigotu pluginleri clientı kodlattırırsın, yanarlı dönerli birkaç map yaptırırsın, 20-100klık ytlere aktif forumlara reklam verirsin ve kitlen artar

İnsanları çalıntı maplerle çalıntı paketlerle klasik sistemlerle oynatırsan mutlaka Türk bir minecraft oyuncusu bulursun.

Bu yolu pek sevmedik, o zaman aşırı derecede sıradışı ve zengin olmak lazım, parayla geliştirici vs tutarsın spigotu pluginleri clientı kodlattırırsın, yanarlı dönerli birkaç map yaptırırsın, 20-100klık ytlere aktif forumlara reklam verirsin ve kitlen artar
çalıntı mapler hariç hepsine katılıyorum başlangıç için map bütçesi yerine reklamlara harcar gelen parayla map yaptırır başlangıç için büyük bir bütçen yoksa map yaptırmayı tercih etmiyorum

çalıntı mapler hariç hepsine katılıyorum başlangıç için map bütçesi yerine reklamlara harcar gelen parayla map yaptırır başlangıç için büyük bir bütçen yoksa map yaptırmayı tercih etmiyorum

Yorumlarınız için teşekkürler peki bir sunucu açmak için bütçe ne kadar gerekli tüm hepsi için?

Son düzenleme:
Paket vs. mükemmel olmasına gerek yok her şey reklamda bitiyor. 2-3 k lık 10 yt ye felan reklam versen iyi bir kitle elde edersin.

hypixel mi açıyorsun nedir bu .d (100tl ye bile açılabilir bir sunucu tabii kalitesine bağlı)
öhm öhm hemen açıklayayım (gerçekten bu işte ciddi olanlar kaliteli bi sunucu isteyenler için)

en az bi aylık 100tl makineye gider diye düşünüyorum
konu tasarımı gif logo vesaire 100 TL toplam
(korumaları ve ücretli pluginleri saymıyorum ve paketi mapleri kendi yaptı umuyorum)
Reklam desek hepimiz biliyoruz ki 2 - 3 k lık yt ler hiçbir işe yaramaz en az 10 15 k veya 50 k ki buda toplam bi 100 - 200 tl tutacaktır
SAĞLAM Bİ SİTE SCRİPTİ hadi diyelim 150 tl olsun
daha aklıma gelmeyen şeyler var malum saat 3 aklınıza geleni yazarsınız yani demem o ki 100 tl ye sunucu açarsan 2. hafta kapatırsın iyi forumlar

...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl