Çözüldü Bir sunucu nasıl p2w olmaz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R

rmznacr15

Ziyaretçi
yakın bir zamanda survival sunucusu açmayı planlıyorum ama sunucuya vip falan eklemek istemiyorum para yatıranın yatırmayanın önünde olması can sıkıcı bir durum biliyorsunuz ama sunucunun devamlılığı için bir gelir kaynağı olması gerekiyor kimse karşılığı olmadan bağış yapmakta istemez p2w olmayan bir gelir kaynağı olarak ne ekleyebilirim acaba sunucuya?

Merhaba öncellikle sunucunuz da vip olması p2w anlamına gelmez.

Viplere verebileceğiniz özellikleri görevlerle veya rütbelerle oyunculara da sağlarsanız vip ve oyuncu arasında dengeleme olacaktır. (Şahsi fikrimce)

Öncelikle oyun içi para ve item vb. kesinlikle satmayın, sitenizde satacağınız şeyler oyunda gelişmeyi etkimeli ki para kazanabilesiniz ama diğer oyunculara gelişme açısından fark atacak kadar değil.​

P2w olmayan sunucu bulamazsınız , oyunlarda da böyledir, fakat bunu fazla abartmadan en aza indirmek için fiyatları yüksek tutabilir veya arayı fazla açmayacak eşyalar satılabilirsiniz ayrıca vip olmadan ne kadar gelir elde edebilirsiniz veya ne ekleyebilirsiniz bilemiyorum

yakın bir zamanda survival sunucusu açmayı planlıyorum ama sunucuya vip falan eklemek istemiyorum para yatıranın yatırmayanın önünde olması can sıkıcı bir durum biliyorsunuz ama sunucunun devamlılığı için bir gelir kaynağı olması gerekiyor kimse karşılığı olmadan bağış yapmakta istemez p2w olmayan bir gelir kaynağı olarak ne ekleyebilirim acaba sunucuya?
Parayla satın alınabilen kozmetlikler ekleyebilirsin. Sunucudaki Vip' lerin özellikleri ile oyuncuların özelliklerini dengeleyebilirsin.

Eğer para ile sp vs. satıyorsak p2w olur diyebiliriz ama genel olarak kullanıcıları rahatsız eden olay bir kişinin küçük miktarlar yatırıp sunucuya para yatırmayan adamı geçmesidir. Daha kolayı ise bir boka yaramayan sadece görsel olan kozmetik eklemek. İkinci seçenek ile daha zor para kazanabileceğine eminim. Gerisi sana kalmış. Herkese iyi forumlar.

P2w olmayan sunucu bulamazsınız , oyunlarda da böyledir, fakat bunu fazla abartmadan en aza indirmek için fiyatları yüksek tutabilir veya arayı fazla açmayacak eşyalar satılabilirsiniz ayrıca vip olmadan ne kadar gelir elde edebilirsiniz veya ne ekleyebilirsiniz bilemiyorum
Dediğinize katılıyorum ama bu durum ne yazık ki TR MC piyasasında böyle. Mesela edit seti sitede 50liraya satın oyundan da alımı olsun örnek 8saat aktif olarak kasılması gereksin adamın onu alabilmek için. Böyle olursa adam uğraşmak yerine almayı tercih edebilir aynı zamanda oyuncular da mutlu olacaktır.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl