Bir sunucu nasıl başarılı olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Loxiser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.973
Başarılı olmak için hiçbirşey gerekmiyor internetten faction pl paketi indir. Lapisi büyük yap gelen herkese vip ver eventlerde 500 stack diamond block ver. 500+ Online garanti
500+ olunca demek olmuyor ki başarılı.
Tutacak mı o sunucu 500+ kişi için bi rahat +32 gb ram gerekir ayda o sunucuda 5 6 kişi bile vip olmaz.
Vip alınmayınca ne olur ? Mantıken o sunucu kapanır.
Belirli yerden kaynağı yoksa 1000+ olunca +64 gb ram diye ilerler bir yerde batacaktır.

Bu şekilde başarılı olabilirsiniz ama gerçekten başarılı olamazsınız.
500+ olunca demek olmuyor ki başarılı.
Tutacak mı o sunucu 500+ kişi için bi rahat +32 gb ram gerekir ayda o sunucuda 5 6 kişi bile vip olmaz.
Vip alınmayınca ne olur ? Mantıken o sunucu kapanır.
Belirli yerden kaynağı yoksa 1000+ olunca +64 gb ram diye ilerler bir yerde batacaktır.
Sanırım dalga geçtiğimi anlamadınız. Günümüz sunucuları genelde böyle oluyor. Biz her ne kadar yenilik desek de nedense türkiyedeki oyuncular bedava vip veren, eventlerde 500 stack diamond block veren sunucularda oynuyor.

Sanırım dalga geçtiğimi anlamadınız. Günümüz sunucuları genelde böyle oluyor. Biz her ne kadar yenilik desek de nedense türkiyedeki oyuncular bedava vip veren, eventlerde 500 stack diamond block veren sunucularda oynuyor.
Bunu yalnızca size hitaben söylememiştim.

Güzel bir makinen olacak, pluginlerin diğer pluginlere karşın daha kaliteli ve kullanışlı olacak, haritaların insanların gözünü şenlendirecek. İnsan "Çok güzel spawn yapmışlar." diyebilecek. Sistemlerin yenilikçi olacak ki bu size kalite yaratmış olacak zaten. Sunucunun yetkili kadrosu sağlam, öz ve az olacak. Eğer ekibiniz çocuksu davranışlar da bulunursa bu sizin kalitenizi düşürür. Oyuncular ile fazla iç içe olmayın, "Peki ya oyuncular ile kim ilgilenecek?" Derseniz sunucunuz da destek ekibi ve rehber ekibi bulunmalı. Benim düşündüklerim bu kadar, yanlış veya eksiğim varsa tamamlayın.

Ek : Reklamınızı da güzel bir şekilde paylaşırsanız, paraya kıyıp en iyi sunucuyu açıp, en iyi reklamı yaparsanız ve üst tarafta söylediğim cümleleri uygularsanız güzel bir sunucu olabilir.

Kesinlikle başta amacın para kazanmak olmamalı.
Para kazanmak ise baştan kaybedersin.
Sunucun için hiçbir şeyden kaçmamalısın,
Ne gerekliyse vermelisin özellikle emek
Günümüz sunucularının çoğu opskyblock ve hepsi ordan burdan alınan
plugin ve maplerle dolu.
Ve malesef oyuncuların büyük bir kısmı bu saçma sapan emek verilmemiş sunucularda oynuyor.
Bu yüzden sistemleri ile ortaya farkını koyan birçok güzel sunucu daha açılmadan kapanıyor.
Durum böyle olunca sunucunun başarılı olması dahada zorlaşıyor.​

Özgün düşünülmeli, Diğer sunucuların sistemlerinin nasıl çalıştığına bakıp, işleyişiğini değiştirmesi lazım. Para için açılırsa kazanamaz. Aksine, makine ye verdiği para kadar zarar eder. Mesela ben, 8-9 Aylık EMEK SKYBLOCK projeme başlamak üzereyim. Test sunucularımda deneyler yapıyorum, lagları tespit edip onları düzeltiyorum. Kısacası sadece düşünmeniz, bakmanız ve anlamanız yeterli. Gerisi kendiliğinden gelir dert etmeyin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl