Çözüldü Bir sunucu hangi sürümde açılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minesyum NetWork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Minesyum
Bir sunucu hangi sürümde açılmalı?

Skyblock & survival hangi sürümde iyidir.
1.16.5 pvp si 1.8 ile aynımıdır oynanırmı?
oyuncular 1.16.5 te fps sıkıntısı yaşarmı​

bana göre sunucunun oynanması için en yüksek sürümde açılması gerekli skyblock açılmalı 1.8 ile 1.16.5 arasında çok fark var 1.8 de en hızlı tıklayan kazanıyor 1.16.5 te normal tıklayarak 4. soru bilgisayardan bilgisayara değişir :)

1.16.5 pvp si tabikide 1.8 pvpsini gecemez fakat skyblockta asiri pvp oynanacagini sanmiyorum fps takintisi sistemine bagli olsada optimizasyonu bence iyi bir surum

Sahsen ben 1.16.5 acardim

Survival olarak son sürüm
Skyblock olarak 1.16.5 ideal çünkü skblock için çok önemli özellikler gelmiyor 1.17 - 1.18 de

1.16.5 pvp si daha güzel

fps bakımında biraz sıkıntılar olsa bile gerekli oyuncuyu bulursunuz eğer server güzel olursa şuan 1.18 olup 100+ oyuncu barındıran türk sunucuları var hatta bazen 200+ çıkmakta oyuncu sayıları

Bence en iyi sürüm şuanda 1.17.1.
1.8 pvp sini hiçbir srüm geçemez.
1.16.5 de çokta yaşamazlar ama onlara bağlı bir problem bu.

Kitlen varsa kitlene sormalısın eğer yoksa 1.18​

Merhabalar Eğer PVP Odaklı Bir Sunucu Açıyorsanız Size Önerim Kesinlikle 1.8.x Sürümleri Olacaktır 1.16.5 Gibi Sürümleri Önermem Lakin Sakin Bir Sunucu Açma Niyetiniz Varsa 1.16.5 Ve Üstü Sürümleri Size Önerebilirim.

1.16.5 Fps Sıkıntısı Çekerlermi Sorusuna ise Evet Böyle Birşey Mümkün Lakin 1.16.5 Optifine Kullanmalı Fps Açısından Daha İyi Olacaktır Oyuncularınıza Bunu Önerebilirsiniz Eğerki Bu Tarz Bir Sunucu Açacaksanız.

Bir Diğer Sorunuz 1.8.x Hitleri Kesinlikle Diğer Tüm Sürümlerden Farklı Bir Şekilde İşlemektedir Asıl Mantığı İse Durmadan Saldırmaktır Ama Örneğin 1.16.5 Sürümünde Vurma Süresi , Kalkan vb... Olduğu İçin PVP Delileri Tarafından Pek Tercih Edilmez.

Bana göre, bu bir zevk meselesidir. Şuan da daha üst sürüm tabanlı sunucular daha fazla tercih edilmekte. Ama bilgisayarı kaldırmayan binlerce insanlar var. Oyuncuların çoğu, genelde fps sorunu yaşar Türkiye şartlarında bilgisayarı iyi olan çok fazla kişi yok, senin sunucu kitlen neyse discord sunucundan oylama gibi bir şey başlatarak kitlenin neyi tercih ettiğini vb istatik tablosu çıkartabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl