Bir sunucu açmak isteseniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Freya

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
Freya

Discord:

Freya#6284

Merhabalar değerli MC-TR sakinleri bu konu eğlence ve sohbet konusudur siz bir sunucu açacak olsaydınız bu sunucunun sürümü ve oyun modu ne olurdu fikirlerinizi alalım ben başlıyorum

1.16.5 Emek Skyblock

Merhabalar değerli MC-TR sakinleri bu konu eğlence ve sohbet konusudur siz bir sunucu açacak olsaydınız bu sunucunun sürümü ve oyun modu ne olurdu fikirlerinizi alalım ben başlıyorum

1.16.5 Emek Skyblock
1.8 özgün bir tür açardım. Klasik ["Skyblock", "Faction"] gibi sunucular değilde daha farklı birşey açardım.
Örneğin; Galaktik Skyblock :)

1.8 özgün bir tür açardım. Klasik ["Skyblock", "Faction"] gibi sunucular değilde daha farklı birşey açardım.
Örneğin; Galaktik Skyblock :)
Güzel bir düşünce fakat açılmıştı galaktik skyblock öyle biliyorum mağara skyblock açan olmuştu galiba bide ama güzel bir bakış açısı :)

1.8 Emek SkyBlock

Türkiye de tek ve ilk olarak minigames sunucusu full minigames faction vb gibi klasiklerin yerine eğlencenin odagı olması için minigames

Türkiye de tek ve ilk olarak minigames sunucusu full minigames faction vb gibi klasiklerin yerine eğlencenin odagı olması için minigames
Güzel bir bakış açısı fakat sizin de bildiğiniz gibi birçok oyuncu artık nedense minigames türü sunucularda oynamıyor zaten şuanda craft rise ve sonoyuncu adlı iki sunucu elinde tutuyor tüm kitleyi bakalım onlardan daha iyisi ortaya çıkacak mı çok merak ediyorum :)

Güzel bir bakış açısı fakat sizin de bildiğiniz gibi birçok oyuncu artık nedense minigames türü sunucularda oynamıyor zaten şuanda craft rise ve sonoyuncu adlı iki sunucu elinde tutuyor tüm kitleyi bakalım onlardan daha iyisi ortaya çıkacak mı çok merak ediyorum :)
Ben ikdalıyım demedim zaten "minigames türü sunucularda oynamıyor"Degil coğu oyuncu yeni sunucu arıyor ama hep aynı oyunlar faction skyblock survival daha yeni yeni 1.16 larda oynanmaya başlandı bu yuzden minecraft kitlesi azaldı adam geliyor hazır paket hazır map 16 20 online ile olan kitleyi kapıyor ama 1 ay sonrası yok işte.

1.8 OpSkyblock şuanki açtığım gibi birşey açmak isterdim xD

1-8 survival

yada modlu pixelmon olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl