bir sosyopatım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patrick2dev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 726
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

patrick2dev

ölü.
Elmaslar
724
Geçen gün psikoloğa gittiğimde beni bir teste tâbi tuttu. Ve sonrasında bana sosyopat olduğumu söyledi.

Şuan hiç bir şey düşünmüyorum, ne iyi ne kötü.

Şaşırmadım yani 3-4 senenin 300 gününü evde bilgisayar başında geçirdim.

Size bir sorum olacak, arkadaşım olsaydınız bana önerileriniz ne olurdu?

Hayat boş Eğlen coş

Psikologlar daha çok hasta ediyor insanı..

Birşey olmaz kafana takmana gerek yok. Oda bir insanlık halidir ve bence bu tür şeyler hastalık veya bozukluk değildir.

Teknoloji bağımlısı olmak yerine daha kötü alışkanlıkların olmadığına yatıp kalkıp dua etmen gerekiyor dostıum :) Hayat kısa, anı yaşa.

Teknoloji bağımlısı olmak yerine daha kötü alışkanlıkların olmadığına yatıp kalkıp dua etmen gerekiyor dostıum :) Hayat kısa, anı yaşa.
Sosyopat teknoloji bağımlısı demek değil zaten dostum, teknoloji bağımlılığı ayrı o da var.

Sosyopat, antisosyal kişilik bozukluğu olarak tanımlanan durumun sosyal ortamda görülen halidir. Kişiler kurallara uymakta zorluk çeker, kanunları çiğner, diğer kişilerin haklarına saygı duymazlar.

Sosyopat teknoloji bağımlısı demek değil zaten dostum, teknoloji bağımlılığı ayrı o da var.

Sosyopat, antisosyal kişilik bozukluğu olarak tanımlanan durumun sosyal ortamda görülen halidir. Kişiler kurallara uymakta zorluk çeker, kanunları çiğner, diğer kişilerin haklarına saygı duymazlar.
Sen de kendini böyle görüyorsan orasına bir şey diyemem dostum :)

Eğer sen sosyopatsan bizde sosyopatız yılın büyük bir kısmını bilgisayarda geçiriyorum hergün açık bilgisayarım en az 5-6 saat.. Takma bunları hayat güzel sen güzelsin hepimiz güzeliz :D

İnstagramda gayet güzel sayfalar var çok güzel öneriler veren hemde ücretsiz bu tarz sayfaları takip ederek hayatına çok güzel yön verebilirsin (Önerim: İnstagram'da @motivasyon.evi)

tü tü saygısız seni

Yüzüne karşı sosyopatsın diyen insanı psikolog koltuğuna oturtmak doğru değildir.

Merak edilecek bir şey yok, dünyadaki herkesi teste tabi tutsalar pekte farklı bir sonuç alınmayacaktır.

Ne demiş şair?
"Hepimiz insanus, Hepimus deliyus" deyip geçmek en iyisi

Geçen gün psikoloğa gittiğimde beni bir teste tâbi tuttu. Ve sonrasında bana sosyopat olduğumu söyledi.

Şuan hiç bir şey düşünmüyorum, ne iyi ne kötü.

Şaşırmadım yani 3-4 senenin 300 gününü evde bilgisayar başında geçirdim.

Size bir sorum olacak, arkadaşım olsaydınız bana önerileriniz ne olurdu?
Bilgisayar vaktinde zaman geçirmeyi bırak biraz sosyal ol arkadaş cevresi yap sosyal aktivilerde bulun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl