Bir skyblock sunucusundan ne beklersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cheeisy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 621
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cheeisy

Cheeisy#2837
Elmaslar
259
Minecraft
Cheeisy

Discord:

Cheeisy#2837

Günümüz skyblock sunucularında bulduğunuz eksiklikler nelerdir?​

Op açtım 2 3 sene idare ettim sunucuyu baya karlı emek açtım 1 ay da battım :D
Ama kötü tarafı var op skyblock sunucuları çok fazla artık eskisi kadar iyi yürütebilmek zor.

eksikliği: her ay sıfırlanması

genel olarak hiçbir sunucuda adam akıllı sistem yok (op skyblock hakkında konuşuyorum)
hepsi birbirini tekrarlıyor

Dengeli ekonomi ve özgün birkaç sistem yeterli olur diye düşünüyorum.
Saçma sezon sistemleri ve sistem kargaşaları yapılan hatalar arasındadır. Bu hatalar yapılmazsa daha iyi olur.​

Dengeli ekonomi ve özgün birkaç sistem yeterli olur diye düşünüyorum.
Saçma sezon sistemleri ve sistem kargaşaları yapılan hatalar arasındadır. Bu hatalar yapılmazsa daha iyi olur.​

Aslında düzgün bir hiyerarşi ve ekonomi oturtulduktan sonra Skyblock gibi geniş ve büyük bir oyun modu için sezon sistemi çok mantıklı bir karar olacaktır. Düzenli olarak sıfırlanması oyunu kendi içinde tekrarlamaması, sunucuyu barındırdığın makinenin optimizasyonu ve oyun modunun devamlılığı açısından gerekliliğini kanıtlar nitelikte.
Tabii ki böyle bir şey için düzgün planlama, oyunculara sunulacak ödüller gibi arkasında çok fazla düşünce gerektirecek incelikler getirecektir. Bunların üstesinden gelinebildikten sonra Sezon Sistemi bu tarz büyük oyun modları (Skyblock,Factions,Creative vb) için gerçekten bir gerekliliktir.

Aslında düzgün bir hiyerarşi ve ekonomi oturtulduktan sonra Skyblock gibi geniş ve büyük bir oyun modu için sezon sistemi çok mantıklı bir karar olacaktır. Düzenli olarak sıfırlanması oyunu kendi içinde tekrarlamaması, sunucuyu barındırdığın makinenin optimizasyonu ve oyun modunun devamlılığı açısından gerekliliğini kanıtlar nitelikte.
Tabii ki böyle bir şey için düzgün planlama, oyunculara sunulacak ödüller gibi arkasında çok fazla düşünce gerektirecek incelikler getirecektir. Bunların üstesinden gelinebildikten sonra Sezon Sistemi bu tarz büyük oyun modları (Skyblock,Factions,Creative vb) için gerçekten bir gerekliliktir.
Haklısın zaten ben de gerekli olduğunu düşünüyorum.
Mesajımda saçma sezon sistemlerinin yanlış olduğunu belirttim.
Doğru şekilde bir sisteme oturulduğu sürece sezon sistemi güzeldir.
2-3 haftada bir sezon yapıp insanların emeklerini sıfırlayanlaraydı bu lafım :D​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl