Bir Skyblock sunucusunda neler bulunmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Exlienty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 785
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeterki piyasaki diğer sunuculardan tamamen farklı ve özgün olsun
10-15 gün içinde önemli iyileştirmeler tamamlanmış olacak, istiyorsan forumda paylaşımlar yapabilirsin, devlog tarzı paylaşımlar yapan birisine ihtiyacım var

10-15 gün içinde önemli iyileştirmeler tamamlanmış olacak, istiyorsan forumda paylaşımlar yapabilirsin, devlog tarzı paylaşımlar yapan birisine ihtiyacım var
Pc bozulmasaydı yani sıcak bakabilirdim ama telefondan zor oluyor malesef ilgisini çeken bașka arkadașlar varsa onlarda yardımcı olabilir

Pc bozulmasaydı yani sıcak bakabilirdim ama telefondan zor oluyor malesef ilgisini çeken bașka arkadașlar varsa onlarda yardımcı olabilir
Anladım, umarım en kısa zamanda bilgisayarına kavuşursun <3

Doku paketi bulunmalı.
Doku paketi bence bilgisayarı kötü olan arkadaşlar için büyük bir eksi. Normal minecraftı açarken bile kasan bilgisayarları düşünün
düşünün, doku paketli sunucuları nasıl oynayacaklar?

Bu sebeple asla doku paketinden yana olmadım, kendim de kullanırım ama toplum buna yönlenmiş diye.

Güzel etkinlikler olmalı ve her şeyi oyun içinden emeğimizle elde etmeliyiz.

Kendi sunucunun devlogu mu? Devlog paylaşan az bulursun.

Doku paketi bence bilgisayarı kötü olan arkadaşlar için büyük bir eksi. Normal minecraftı açarken bile kasan bilgisayarları düşünün
düşünün, doku paketli sunucuları nasıl oynayacaklar?

Bu sebeple asla doku paketinden yana olmadım, kendim de kullanırım ama toplum buna yönlenmiş diye.
Kesinlikle katılıyorum. Kendi bilgisayarım oyun bilgisayarı deyip diğer oyuncuları düşünmemek haksızlık olur. Bu devirde hala 1.16.5'i 100 FPS'yi geçmeden oynayan çok arkadaşımız var maalesef.

Doku paketi olup sistemi olmayan ve diğer sunuculardan tek farkı doku paketi olan çok sunucu var.

Doku paketsiz olsun ama içinde aklınıza gelebilecek kaliteli sistemler olsun yine de iyidir.

Kesinlikle katılıyorum. Kendi bilgisayarım oyun bilgisayarı deyip diğer oyuncuları düşünmemek haksızlık olur. Bu devirde hala 1.16.5'i 100 FPS'yi geçmeden oynayan çok arkadaşımız var maalesef.

Doku paketi olup sistemi olmayan ve diğer sunuculardan tek farkı doku paketi olan çok sunucu var.

Doku paketsiz olsun ama içinde aklınıza gelebilecek kaliteli sistemler olsun yine de iyidir.
45MB Doku paketi koyarsanız ve gereksiz animasyonlu şeyler koyarsanız herkesin fps i düşük olur

Ne olursa olsun her zaman yenılıkcı sıstemler kullanılmalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl