Çözüldü Bir Skyblock sunucusunda ne olmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozngky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 562
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozngky

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
46
Minecraft
Ozngky

Discord:

Ozngky

Arkadaşlar merhabalar,
Çeşitli sunucular açıldığını görüyorum bu kategoride, ama çoğunluğu 1.8 taban sürüm kullanmakta ve bu benim merakımı uyandırdı. Bir Skyblock sunucusunda sizce ne olmalı? Siz hangi sistemlerin olduğu Emek Skyblock sunucusunda oynamak istersiniz?

Hocam merhabalar şu şekilde belirtmem gerekirse sürüm olarak en azından 1.16.5 sürüm olması gerekir artık 1.8x sunuculardan bende tüm oyuncular da bıktı :)

Hocam merhabalar şu şekilde belirtmem gerekirse sürüm olarak en azından 1.16.5 sürüm olması gerekir artık 1.8x sunuculardan bende tüm oyuncular da bıktı :)
Kesinlikle katılıyorum, sunucu işlerine ara vermiştim 10-11 yıldan fazla uğraştım forumda bile 6.yılım ve geri dönüp baktığımda hala 1.8 kullanılıyor olması biraz üzdü açıkçası beni.

Skyblock sunucularını emek ya da op olarak ayırmak yerine temelden şaşmadan farklı alt modlar ortaya çıkarmaya çalışmalısınız. Farklılıklar her zaman iyidir, hayal gücünüzü sınırlamayın.
Bu ayrımları sunucu sahipleri yerine oyuncular sunucu zorluğuna göre yaptığında güzel oluyordu eskiden :)

1.8 çok fazla paket olduğu için hazırda açanlar bu sürümleri tercih ediyor ama bence 1.12.2 veya 1.16.5 olmalı sunucular artık.

1.8 tabanlı sunucular artık sıkmaya başladı sürümlerin yükseltilmesi gerekiyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl