Bir SkyBlock Sunucusun da neler olmasını dilerdiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sporky

Şükür ki delirmedim.
Elmaslar
20

Discord:

Sporkys

Merhaba bir skyblock sunucusu hazırlamayı planlıyorum sizin önerilerinizi dikkate alıp ona göre bir sunucu hazırlayıp ortaya çıkaracağım önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba bir skyblock sunucusu hazırlamayı planlıyorum sizin önerilerinizi dikkate alıp ona göre bir sunucu hazırlayıp ortaya çıkaracağım önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar. Genel olarak bütün skyblock sunucuları birbirinin kopyası ve büyük ihtimalle öyle kalacak çünkü skyblock oyun modunun mantığı belli ve bunun dışında bir mantık pek değiştirilemez.

Ekstra olarak bir plugin eklemeniz sistem vs eklememiz değilde oyuncular ile vip yetkili vb gruplar arasında ki dengeyi sağlamak çok önemli. Emek skyblock adı altında aşırı zor bir oyun yapılmaktan kaçınılmalı yaptığınız oyun herkesin zevk alarak gelişebileceği bir paket olmalı.

Özgün bir sistem isterseniz daha önce skyblock üstünde denenmemiş sistemler yapmayı farklı bir oyun modu ile skyblocku karıştırmayı deneyebilirsiniz. Örnek olarak skyblock adasındaki biri belirli süreler ile Survivala geçerek orada kasildigi eşyalar ile skyblocka geçebilir.

Kısaca skyblock adı altında kopya sunucu acmaktansa özgün bir oyun modu tasarlayıp açmanızı öneririm yinede skyblock açmak isterseniz bütün düşüncelerim yukarıdadır. İyi günler dilerim :)

11 Yıldır Minecraft Oyuncusuyum Her Türlü Oyun Modunda Bulundum Ama Saysan Topu Topu 5 Tane Hakkını Veren Sistemleri Diğer Sunuculardan Kat Kat İyi Fark Yaratan Sunucularda Oynadım Ne P2W Vardı Nede Kolaya Kaçılmıştı Ben Hard Emek TRYHARD Oynayan Bir Oyuncuyum Hiç Bir Oyuna 5 Kuruş Yatırmam Yatırmamayada Devam Ediyorum Türkiyede Adam Akkılı Sunucu Yapan Kimse Kalmamış Derecede Az Zaten Çoğu Sunucular Hazır Paketten İbaret Hepsi Birbirinin Kopyası Sadece Ufak Oynamalar Yaparak Sonunnda Açtım Sunucumu Böyle Olucam Böyle Yapıcam Diyenler Çoktur İllaki Hazır Paket Olmasını Geçtim İllaki Olucak Ama Birbirininde Kopyası Olmaz Kendine Özgü Ve Dikkaet Çekicek Hiç Bir Sunucuda Olmayan Şeylere Kafa Yormak Lazım Eğer Cidden Bir Sunucu Açıcaksan TÜRKİYE PİYASASINA Adam Akkılı Bir Sunucu Göstermek İstiyorsan Çat Pat Açmıyıcaksın Sunucunun İçindeki Denge Vip Özellikleri Kitleri Piyasa Oyuncu Kitlesi Cidden Tam Oturması Lazım Örneğin 1 Hafta Oynayan Birisinin 200 300K Parasının Olması Emek Başlıklı Bir Sunucuya Hitap Etmez Eğer Cidden Bir Sunucu Yapıcaksan OP SKYBLOCK Felan Geçiceksin Oraları OP SKYBLOCK Devri Uzun Zaman Önce Kapandı Şuanki Kitle Farklılık Görmek İstiyor P2W Bir Alanda Sistmeleriyle Fark Yaratıcak Herkesin Eşit Başlangıç Yapacağı Yavaş Yavaş Kasılarak Üste Çıkacakları Bir Ortam Arıyorlar Artık Aynı Şekilde Bende 1 Aydır Elimi Adam Akıllı Emek Survival / SkyBlock Sunucuna Süremedim Bende Çoğu Sunucudan Farklı Eşşsiz Sistemleri Olan Bir Yer Arıyorum Ama Yok Hazır Paket Ve Kolay Şeyler Görmekten Sıkıldım Artık Herkes Sıkılmışdır Yani Dediğim Gibi Seçeceğin Ve Alıcağın Öneriler Hazıra Kaçılmış Gibi Olmuyucak Cidden Diğer SUnuculardan Seni 1 Adım Öne Attırıcak Kendine Has Ve Özgü Sistemler Olucakki Hem Oyuncular Merak Edip AA Bu Nasıl Bir Sistemmiş Efsaneymiş Hiç Bir Yerde Görmedim Daha Yeni Burda Görüyorum Dedikleri Şeyler OLması Lazım Cidden Bunları Yapıcak Bir Kafa Yapısınıa Ve Çevreye Sahipseniz Ellerinizden Öperim Diyicek Şey Çok Fazla Baya Kafa Yormak Lazım Ama Daha Fazla Uzatmıyayım Sanada Ekip Arkadaşlarınada Şimdiden Kolay Gelsin <3

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl