BİR SKYBLOCK PAKETİNDE SİZCE NE YENİLİKLER OLMALIDIR?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vephelos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vephelos

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3

Discord:

Jiryati#3011

Yapımına uğraştığımız "Truva Skyblock" için değişik yenilikler arıyoruz sizce neler getirebiliriz?

Yapımına uğraştığımız "Truva Skyblock" için değişik yenilikler arıyoruz sizce neler getirebiliriz?
Wipeout getirebilirsin, 1vs1 olabilir hashfdsahfhasd şaka şaka. Ben skyblock paketi yapıp satmak istiyordum bir ara ve vazgeçtim. Aklımda kalan 2 fikri vereyim. 1.si seviyeli fener, 2. ise otomatik satılan chestler. Çubukla satılan chestler değil bak, özel bir chest alıyorsun belli bir süre aralıkla içindekileri satıyor. Truva skyblock derken bu truva bir isim mi yoksa bir skyblock türü mü bu arada?

Wipeout getirebilirsin, 1vs1 olabilir hashfdsahfhasd şaka şaka. Ben skyblock paketi yapıp satmak istiyordum bir ara ve vazgeçtim. Aklımda kalan 2 fikri vereyim. 1.si seviyeli fener, 2. ise otomatik satılan chestler. Çubukla satılan chestler değil bak, özel bir chest alıyorsun belli bir süre aralıkla içindekileri satıyor. Truva skyblock derken bu truva bir isim mi yoksa bir skyblock türü mü bu arada?
Truva paketimize verdiğimiz bir isim. Truva serisi olarak yakın zamanda çalışmalarda yapacağım. E tabi çok geliştirirsek neden bir oyun türü olmasın :)

Void chest plugini veya Collectors plugini kesinlikle olmalı bence gayet kullanışlı ve yapılandırılabilir sistemler.

skyblocka uygun değişin güzel sistemler eklenile bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl