Çözüldü Bir Skript Yapmak İstiyorum Minigames Ama Bunu Bulamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xMustafaReiss

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Bir Minigames Yapmak İstiyorum ama yapamıyorum.Şimdi Takımlar Ayarlamaya çalışıyorum.(Skript Konusuna Yeni Gİrdim Ama Meraklıyım).Diyelim Takımları Ayarladık Daha Ayarlamadım Onların Adası Olacak Adanın En Yükseğine 1 Yun Koyacağım O Yünü Kırdıklarında Takım Kırıldı Yazıcak Ve Takımdakiler Olurse Tekrar Dogamayacaklar Spectatore Atacak Bunu Yapamıyorum.Aklımda Cok İyi Seyler Var Yardım Ederseniz Sevinirim :)

Bu tür skriptler ücretli oluyor genelde.

Ben Kendim Yapmak İstiyorum Yardımcı Olabilirmisiniz?

eğer Yardımcı Olursam skript'e Merakın Kalmaz Hazır'a Konmuş olursun Araştırırsan Başarırsın

Ben Kendim Yapmak İstiyorum Yardımcı Olabilirmisiniz?
Genel bir Google araştırması yap ve bulduklarını, öğrendiklerin ile Skript işine başla. Eğer bilmediğin bir şeyi öğrenemiyor isen biraz karıştırmak lazım ';)'

öncelikle o block için bir variable oluşturun ve kırılınca o variableyi false yapın oyuncu ölüncede eğer o variable false ise spectate komutuya oyuncuyu spectate yapın kısa ve öz bir açıklama yaptım detaylı anlatırdım fakat o zaman öğrenmenin bir anlamı kalmaz söylediklerimden kendin düşünerek birşeyler yapki öğrenesin hemen vazgeçme bu arada bu işler biraz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl