şey eee mc sunucusu için değil normal olarak bir site için demiştimde, senin dediğinde mantıklı fikrin için teşekkürler.Bence tek bir yönteme kilitlemek yerine ikisini de sunmak en mantıklısı. Tek seferlik alışveriş yapacak oyuncu için direkt kartla ödeme daha pratik, bakiyeyle uğraşmak istemez. Ama sunucuda uzun süre vakit geçiren, sık sık bir şey alacak oyuncular için bakiye sistemi daha kullanışlı oluyor (kampanya,bonus,vs. de eklenebiliniyor).
Ben olsam:
Direkt kartla ödeme +
İsteğe bağlı bakiye yükleme koyarım, kullanıcı hangisini isterse onu seçer.
Krynto06
Direk kart yoluyla en mantıklısı hem fiyat güncellemelerinde sıkıntı yaratmaz hemde daha basit.Bir sitede nasıl bir ödeme yöntemi olmalıdır? direk kart yoluylamı, bakiye tarzındamı siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
düzeltme: Direk kart yoluylamıdan kastım yani direk bilgileri girerek ödeme yapmakmı yoksa bakiye yükleyip oradan satın almakmı tarzında
Direk kart yoluyla en mantıklısı hem fiyat güncellemelerinde sıkıntı yaratmaz hemde daha basit.
rowrain
rowrain
zannetmiyorum.. Türkiyede PayTR çok daha mantıklı bir seçenek çünkü komisyon oranı tamamen ciroya göre değişiyor. Yeni başlayan bir işletme için sabit yüksek komisyon kesen İyzico ciddi bir yük. PayTR ise esnek fiyatlandırma ve daha düşük başlangıç komisyonları sebebiyle giriş seviyesinde İyzico ya göre çok daha iyi ve bunun dışında paytr nin iyizicoya geri kalır bir yanı olduğunu sanmıyorumİyzico en iyisi
firatsobutay0116
Paytr vasatın bir tık üstü destek almak bile güç bildirilen bir sürü düzeltilmeyen hatası var, İyzico hiç eksiği yok adamlar gece bile destek veriyorlar api destekleri güzel tasarımı güzel ve paytr'den yaklaşık 2 kat işlem hacmine sahip bu yüzden Türkiye'deki büyük şirketler İyzico kullanıyor zaten.zannetmiyorum.. Türkiyede PayTR çok daha mantıklı bir seçenek çünkü komisyon oranı tamamen ciroya göre değişiyor. Yeni başlayan bir işletme için sabit yüksek komisyon kesen İyzico ciddi bir yük. PayTR ise esnek fiyatlandırma ve daha düşük başlangıç komisyonları sebebiyle giriş seviyesinde İyzico ya göre çok daha iyi ve bunun dışında paytr nin iyizicoya geri kalır bir yanı olduğunu sanmıyorum
grainbyrook
İyzico, shopierden daha iyi bir seçenek.iyzico ve Shopier kullanıyor paytr dışı onlara bi bak derim
Komisyon oranları bana göre makul iyziconun.Paytr vasatın bir tık üstü destek almak bile güç bildirilen bir sürü düzeltilmeyen hatası var, İyzico hiç eksiği yok adamlar gece bile destek veriyorlar api destekleri güzel tasarımı güzel ve paytr'den yaklaşık 2 kat işlem hacmine sahip bu yüzden Türkiye'deki büyük şirketler İyzico kullanıyor zaten.
Bu yüzden komisyonu biraz yüksek.
firatsobutay0116
Sence?Pekala şey olsa, eee mesela ben bir script geliştiriyorum ticaret altında, bu scripte ödeme entegrasyonu eklemesem ve buna özel bir fiyata satsam ödeme entegrasyonunu alan kişi eklese birşey olurmu
notpatch
Eğer satış yapamamak istiyorsan bir şey olmaz.Pekala şey olsa, eee mesela ben bir script geliştiriyorum ticaret altında, bu scripte ödeme entegrasyonu eklemesem ve buna özel bir fiyata satsam ödeme entegrasyonunu alan kişi eklese birşey olurmu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!