Bir şeyler deniyorum, fikirlerinizi merak ediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan euclidbeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 432
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

euclidbeen

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
chatillon7

Discord:

chatillon7

Her şeyini tek başıma yaptığım ama hala atladığım küçük noktaları olan ve bitmek bilmeyen yapılacaklar listesine sahip olan survival paketimi, birazcık ucundan sizlerle paylaşıp, fikirlerinizi öğrenmek istiyorum:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İçindekiler:
xp & altın bankası
yeni 34 balık türü
eşya paketleri (kitler)
4 farklı kasa ve anahtar
afk ödül alanı
zorlaştırılmış tarım
kozmetik şapkalar
yeni başlayanlar için maden alanları
günlük ödül ve oy verme ödülü
eventler (balık tutma yarışması, teslimat, topluluk yarışmaları: mesela ilk 100 creeper öldüren, bütün oyuncularla beraber 10000 zombi öldürme)
dünyalar arası seyahat ve seyahat biletleri
terraform generator
aura skills ve 27 yeni eşya (zümrüt eşya setinden, blaze yayı gibi)
emojiler (mesela : D yazınca onu emojiye dönüştürüyor)
kupalar ve rozetler (kupalar ne kadar görev varsa işte bonus ödül gibi bir şey şu an toplam 86 görev var, daha fazlasını chatgptye yazdırcam) (rozetler de rank yerine geçiyor toplam 50 rozet var ve her rozette bir eşya paketi var yani kit)
pvp durumu (agresif\pasif\yeni başlayan) (gta onlinedaki gibi işte passive olanlar pvp ve griefden uzak duruyor)
ruh kamp ateşleri chunk claim atıyor
oyun mağazası
açık artırma (pazar)
demirci (işte özel eşyaları almanız için bir şeyleri toplayıp teslim etmeniz lazım)
oyuncu profilleri ve ticaret (oyuncuya shift sağ tık profil açılsın cart curt)
ödül avcısı
liderlik anıtları
doktor
tamirci
araştırmacı (işte kazı yaparken bulduğumuz pottery shardlar ile başka şeyler alabiliyoruz item gibi)
bunlar şu anki hazır pakette bulunacak modüller, sistemler. aklımda bir de addonlar var, o da plug and play tarzı olacak bu paketin üstüne, onlara hiç girişmedim ve hiç ilerleme katetmediğim için belirli bir süre veremiyorum ama eğer evden çıkmazsam 3 hafta 1 aya bu paketi şimdilik ingilizce dilinde çıkarmayı düşünüyorum 30 euro'dan ne düşünüyorsunuz?
he addonlar için fikirlerim de şunlar:
lifesteal addon kalp hırsızı paketi diye anarım bunu
dungeons addon zindanlar paketi
oxygen addon oksijen paketi
darkness addon karanlıktan uzak dur paketi
player housing addon (origin realmsteki realm sistemi işte) ev paketi
jobs addon (auraskills zaten jobs'a sahip ama belki ekstra olarak isteyenler olur diye) iş paketi

sürekli yapmak isteyip, işlerimden bir türlü vakit bulamadığım bir proje olmuş, eline sağlık devam etmelisin..

Bir hazır pakette olması gereken neredeyse herşeyi eklemişsiniz, bol kazançlar

Harika görünüyor eline sağlık

tarım sistemi nasıl acaba
guidebook gibi textureleri kendin mi yaptın?
npclere sağ tık yapınca konuşma için hangi plugini kullandın

hocam bide şimdi farkettim font kullanıyosun sanırsam
font kullanmanı önermem viaversion ile sürümler arası girişleri aktif etmek istiyorsan font diğer sürümleri bozabiliyor.
Onun yerine gerekli yerlerde small caps kullansan daha işlevsel olur
yine inceliyorum fikirlerimi yazarım

tarım sistemi nasıl acaba
guidebook gibi textureleri kendin mi yaptın?
npclere sağ tık yapınca konuşma için hangi plugini kullandın
tarım sistemi için kullandığım eklenti:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

evet kaynak paketleri bana ait, tek tek çizerken video kaydına almadım ama genel olarak paint.net ile açılabilen .pdn dosyaları var (yani yapım aşamaları). şimdi balıklar bana ait değil ve awningler bana ait değil, ekstra olarak haritada gördüğünüz heykeller de item displayler ile oluşturulmuş yine bana ait değil. menüler, emojiler, kasalar, atmler, guide book, itemlar bana ait.

awningler:

balıklar:

heykeller:

npc için başta citizens2 kullandım, vazgeçtim mmobs kullandım ama o da ücret istiyor, fancynpcs adlı eklentiyi kullanıyorum sırasıyla arka arkaya delayli komutlar gerçekleştirebiliyor.

Son düzenleme:
hocam bide şimdi farkettim font kullanıyosun sanırsam
font kullanmanı önermem viaversion ile sürümler arası girişleri aktif etmek istiyorsan font diğer sürümleri bozabiliyor.
Onun yerine gerekli yerlerde small caps kullansan daha işlevsel olur
yine inceliyorum fikirlerimi yazarım
Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim. Small caps çok çirkin geliyor font olarak kullanmaktansa ama öyle yapacağım gibi görünüyor.

Elinize sağlık, harika gözüküyor. Font konusunda endişelenmenize gerek yok, dosyaları oluştururken hatalı bir şey yapmazsanız sürümlerde sorun yaratmaz, font yapıları sürüme göre değişmiyor.

Elinize sağlık, harika olmuş, Başarılar.

Elinize sağlık, harika gözüküyor. Font konusunda endişelenmenize gerek yok, dosyaları oluştururken hatalı bir şey yapmazsanız sürümlerde sorun yaratmaz, font yapıları sürüme göre değişmiyor.
deneyip ikinize de haber vereceğim ama denemek için biraz zamana ihtiyacım var

(Bir satıcı flamasına sahibim ve bu yüzden şöyle bir son yorum yapmak istiyorum)
Bu paketi şu anda EN şeklinde tamamlamış bulunmaktayım, Türkçeleştirmek isteyen kişi olursa %10 komisyon veririm her satışından, fiyatı sabittir. İletişime geçmek için de Discord kullanabilirsiniz.

+ Resource Pack
+ Unique Modules
+ Newbie Modules
+ 50 Playtimed Ranks
+ 21 Configured NPC & Custom Made Skins
+ 100+ New Item/Model/Icon/Tool
+ & Much More...

Legendary SURVIVAL Kit Setup
Polymart:

Other:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl