Çözüldü Bir RPG Sunucusu Sizce Nasıl Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ada06

system administrator
Elmaslar
476
Minecraft
AdaGursoy

Discord:

adagursoy

6884af248368375ac72575ca240bb843.png

Selam millet, ben bir RPG sunucusu açmayı planlıyorum.
Yani; krallıklar, klanlar, savaşlar vs. Mount And Blade Warband gibi.
Sunucumda ne gibi özellikler bulunmalı ve hangi Eklentileri kullanmam gerekli acaba?
Fikirlerinizi yorumlarda bekliyorum...

bence bir rpg sunucu hiç var olmamalı.
eğer yapmak istiyorsan gerçekten, kendi yazmış olduğunuz eklentiler ile açın, başkalarının eklentileri ile çok iyi yerlere varamayabilirsiniz.

bence bir rpg sunucu hiç var olmamalı.
eğer yapmak istiyorsan gerçekten, kendi yazmış olduğunuz eklentiler ile açın, başkalarının eklentileri ile çok iyi yerlere varamayabilirsiniz.
Öyle yapacağım zaten... Sadece hangi eklentinin ne işe yaradığını anlamaya çalışıyorum.

Öyle yapacağım zaten... Sadece hangi eklentinin ne işe yaradığını anlamaya çalışıyorum.
Aynen la bende bi türlü şu rpg mantığındaki çözemedim bi rpg sunucusu bulup biraz oynayacağım ne olduğunu öğrenmem gerek ?

Çok fazla meslek grubu olmalı ve oyuncular bir şekilde çoğu mesleğe muhtaç olmalı. Yani x mesleğini seçse bile y mesleğinin ürününü satın alması gereksin ki ticaret dönsün. Oyunun en önemli bölümü ekonomidir aklında bulunsun.

Çok fazla meslek grubu olmalı ve oyuncular bir şekilde çoğu mesleğe muhtaç olmalı. Yani x mesleğini seçse bile y mesleğinin ürününü satın alması gereksin ki ticaret dönsün. Oyunun en önemli bölümü ekonomidir aklında bulunsun.
Önerin için teşekkürler, değerlendireceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl