Bir resmi nasıl Full png gibi yaparız? (Konuda detaylı)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WercyBL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.942
amacım şey değil .jpg yi .png ye çevirmek değil sadece böyle birşey yapmak istiyorum photoshop da açtım zaten bu saydam png idi bunun gibi yapmayı çok istiyorum gerçektende öğrenmek istiyorum bunu yapana ulaşabilsem keşke :/
Discord'dan ulaş bana detaylı anlat yardımım dokunabilir.
Riqude#1592

Kendin yapmak istiyorsan dediğim gibi yok etmek istediğin yerleri "W" kısa yoluyla seçiyorsun. Sonra "E" kısa yoluyla siliyorsun. PHOTOSHOP için geçerli.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

amacım şey değil .jpg yi .png ye çevirmek değil sadece böyle birşey yapmak istiyorum photoshop da açtım zaten bu saydam png idi bunun gibi yapmayı çok istiyorum gerçektende öğrenmek istiyorum bunu yapana ulaşabilsem keşke :/

Ben senin amacını anladım işte :D sen bana yolla arka planını silip png yapmak istediğin resmi ben halledeyim diyorum :D

Sıfırdan bunun gibi bir logo yapmak... Ücretsiz yapabilecek birini pek sanmıyorum, yapsa bile çok güzel veya kaliteli yapacağını sanmıyorum.

Googleye resmi png yapma yazarak o siteye fotoğrayı koyarak png dönüştürebilirsin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl