ZeuX
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- Fexerd
Discord:
fexed
fexed
Worldguard plugini bu özelliği sağlıyor worldedit ile bölgeyi seçin /region define isim komutunu kullanın daha sonra /rg flag (bölgeninismi) block-break deny deneyin olduysa elmas bırakırsanız sevinirimTaş tuğlası ve purpur bloğu, falanca regionda kırılmasın ama permi olanlar kırabilsin. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
fexed
Onu ben de biliyorum sadece skript ile belirli blokların kırılmasını engellemek istiyorum diğerleri kırılabilir.Worldguard plugini bu özelliği sağlıyor worldedit ile bölgeyi seçin /region define isim komutunu kullanın daha sonra /rg flag (bölgeninismi) block-break deny deneyin olduysa elmas bırakırsanız sevinirim
O zaman Skript ile direk cancel event yap pek fazla skriptle uğraşmaya gerek yokOnu ben de biliyorum sadece skript ile belirli blokların kırılmasını engellemek istiyorum diğerleri kırılabilir.
fexed
Direk cancel event ile hiçbir yer kırılmaz. Benim istediğim kuvars bloğunu kimse kıramasın ama diğer bloklar kırılabilir olsunO zaman Skript ile direk cancel event yap pek fazla skriptle uğraşmaya gerek yok
atomickill7
on break:
if event-block is diamond block or stone:
if "%region at event-block%" contains "asdas":
cancel event
send "&4Burada bu bloğu kırmak için iznin yok" to event-player
fexed
Teşekkür ederim şimdi deneyeceğim. Bir de asdas yazan yere regionun adı mı gelecek?Kod:on break: if event-block is diamond block or stone: if "%region at event-block%" contains "asdas": cancel event send "&4Burada bu bloğu kırmak için iznin yok" to event-player
Kendine göre düzenleyebilirsin.
fexed
Perm özelliği de ekler misiniz?Kod:on break: if event-block is diamond block or stone: if "%region at event-block%" contains "asdas": cancel event send "&4Burada bu bloğu kırmak için iznin yok" to event-player
Kendine göre düzenleyebilirsin.
atomickill7
Evet.Teşekkür ederim şimdi deneyeceğim. Bir de asdas yazan yere regionun adı mı gelecek?
Perm özelliği de ekler misiniz?
on break:
if event-block is diamond block or stone:
if "%region at event-block%" contains "asdas":
if player doesn't have permission "protection.bypass":
cancel event
send "&4Burada bu bloğu kırmak için iznin yok" to event-player

fexed
Hata verdi blok kırılıyor ve kıramazsın diye mesaj gönderiyorEvet.
Kod:on break: if event-block is diamond block or stone: if "%region at event-block%" contains "asdas": if player doesn't have permission "protection.bypass": cancel event send "&4Burada bu bloğu kırmak için iznin yok" to event-player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!