Bir pazaryeri sitesinden mc premium

OzanSımsekK

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Minecraft
gazanan

Discord:

its_25

Merhabalar bu sabah bilinen bir pazaryeri sitesinden bir satıcıdan mc premium aldım ama ehsaba girerken hesabın microsoft tarafından kilitlendiği yazıyordu bende sabah 16.00 sularında satıcıya bunu yazdım ve bu saatlere kadar asla cevap vermedi bende bunun üzerine itemsatısta talep açtım ekran kaydı ve gerekli ss'ler ile daha önce böyle bir problem yaşayan biri oldu mu yada hesabın kilitlenmesi benle alakalı bir durummu paramı geri alabilirmiyim veya bana yeni bir hesap verilirmi

Böyle durumlarda para iadesi tabi ki oluyordu diye biliyorum satıcı kaynaklı bir problem ise yenisini verip alıcıyı memnun etmesi gerekiyor ha yok kabul etmiyoeum şöyleydi böyleydi derse burda canlı destek devreye giriyor satıcının profilinde güvenilir satıcı kimlik telefon doğrulaması varsa dolandırıcılık yapması çok düşüktür çünkü o riski almak istemez büyük ihtimal araya karışmıştır diye düşünüyorum bu dediğim kriterlere sahip değil ise

Bu tarz pazaryeri sitelerinden alınan hesapların çoğu maalesef 'çalıntı' veya 'ortak kullanım' (public) hesaplar oluyor. Satıcı 'ömür boyu garanti' dese bile 2 hafta sonra şifre değiştiğinde karşınızda muhatap bulamayabiliyorsunuz. Eğer bütçen kısıtlıysa denenebilir ama hesabın her an gidebileceğini bilerek almalısın. En güvenlisi her zaman kendi sitesinden (Minecraft.net) orijinal almaktır.

Bence en iyisi minecraft.net'ten satın almaktır daha önce bende bir yerden hesap almıştım 2 gün sonra kapanıyor veya kilitleniyor onlar.

minecraft.neten alacaksan indirimi beklemek şart 2k olacak nerdeyse ücreti ...

geç kaldım ancak itemsatis den memnunum 3 premium aldım tavsiye ederim Fakat Düzgün Satıcı denk getirme lazım acil destek talebi aç yardımcı oluyorlar

Merhabalar bu sabah bilinen bir pazaryeri sitesinden bir satıcıdan mc premium aldım ama ehsaba girerken hesabın microsoft tarafından kilitlendiği yazıyordu bende sabah 16.00 sularında satıcıya bunu yazdım ve bu saatlere kadar asla cevap vermedi bende bunun üzerine itemsatısta talep açtım ekran kaydı ve gerekli ss'ler ile daha önce böyle bir problem yaşayan biri oldu mu yada hesabın kilitlenmesi benle alakalı bir durummu paramı geri alabilirmiyim veya bana yeni bir hesap verilirmi
Ben problem yaşamıştım satıcı bozuk hesap verdi ardından değiştirdi yeni verdi 2 hafta sonra çekildi tekrar yazdım tekrar verdi devraldım kullanıyorum kardeşime almıştım geçen

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl