Bir Paketten Beklentileriniz Nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.507
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

lOrN4k.png

Merhaba arkadaşlar, ben Ali Emir.
Sizlere bir soru sorma gereği duydum, soru ise şu: Bir Paketten Beklentileriniz Nelerdir?

Şuan bir paket yapmaktayım. Op-SkyBlock (OverPowered SkyBlock) üzerine, bu pakete değişik sistemler ekliyorum. Bittiğinde ise hem bana yararı olması hem alıcılara ucuzluk bakımından yararı olması için bol sistemli, kaliteli bir paketi ucuza satacağım. Fakat bu paketten ne tür beklentileriniz var bilmiyorum. Ciddi bir biçimde beklentilerinizi belirtirseniz ve ben bu fikri beğenirsem pakete ekleyeceğim.
Cevap yazanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Saygılarımla.

lOrN4k.png

Bir kere karmaşık paketleri kimse sevmez bundan dolayı sistemler,isimler vesaire config'den ayarlanabilecek bir paket olması iyi olur. İkinci olarak harita da eklemeniz güzel olacaktır. Son olarak OPSkyblock paketi dahi olsa alım satım olayları çok aşırı kolay olmamalı, abartılmamalı.

Kaliteli menüler gelişmiş sistemler para makinası trade sistemi vesaire olursa iyi olur Emircim.

İlk öncelikle seni zaten çok uzun bir süredir tanımama rağmen bu işlerde kesin bir şekilde başarılı olduğu söyleyebilirim, gerçekten güzel bir paket yapacağına içten inanıyorum. Bana sorarsan Op Skyblock paketi yapmamalısın, Emek Hard yapmalısın. Ayrıca paket karmaşık olmamalı Yağız'ın dediği gibi kolay komutları olan bir paket olmalı. İçerisinde ilgi çekici güzel scriptler olmalı.

İlk öncelikle seni zaten çok uzun bir süredir tanımama rağmen bu işlerde kesin bir şekilde başarılı olduğu söyleyebilirim, gerçekten güzel bir paket yapacağına içten inanıyorum. Bana sorarsan Op Skyblock paketi yapmamalısın, Emek Hard yapmalısın. Ayrıca paket karmaşık olmamalı Yağız'ın dediği gibi kolay komutları olan bir paket olmalı. İçerisinde ilgi çekici güzel scriptler olmalı.
Emek Skyblock biraz daha kafa yorucu, biraz kelimesi bile az kaldı diyebilirim. Blokların levellerini nasıl ayarlasam, hmm onu öyle mi yapsam derken beyni yanıyor insanın. Hem Benim açımdan kolay olsun dedim, hem de kullanışlı olsun. Bu yüzden bu oyun türünü seçtim. Bunun dışında benim hakkımda böyle düşündüğünü bilmiyordum. Teşekkür ederim<3

İnsan en iyi oynadığı şeyi açmalı sunucu olarak neyi iyi oynuyorsan onu aç hiç faction oynamamış bir adam faction sunucusu açabilir mi ? açamaz açarsada 1 ay sonra kapanır önemli olan sistem değil önemli olan sunucunun görünmeyen kısmıdır makinelerin sağlamlığı kalitesi kısaca paraya kıymaktır.

Özgün olması yeterli

Rpg paketi iyi olabilir güncel olarak hiç paket bulunmuyor Rpg ile ilgili.Veya towny-hardcore gibi paketlerde ilgi çekebilir.

Karmaşıklık olmayan, lag yapmayan ve göze hoş gelen menüleri olmasını

Beni Şaşırtan Etkileyen Tatmin etmesini beklerim

Bir paketten beklentim kaliteli ve göze hitap eden farklı özelliklerinin olmasıdır. Bu her paket için geçerli kaliteli old. sürece o paket gerçekten güzeldir.

prefixlerinin güzel ve bir uyum içinde olmasına özen gösteriyorum.tabiki sunucuya özel sistemler de

özgün içerikler olması lazım bence

Her sunucuda görüp alıştığımız sistemler yerine sunucuna özgü sistemler getir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl