Çözüldü Bir paket oluşturdum ama hata alıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ElbeeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 814
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ElbeeR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
ElbeeR

Discord:

Elber Açıkgöz (ReavenNW)#6139

Kendim arkadaşlarımla IC2 BuildCraft tarzı modlarla takılmak için pek ne işe yaradığını bilmedigim modlar da ekledim ama hangisi neden launcheri çalıştırtmıyor bilmiyorum aynı şekilde kurdugum sunucuyu da çalıştırtmıyor ben konuya bir link bırakıyım eğer link bırakmak yasak değilse ordan direk yaptıgım sunucuyu indirin içinde ztn modlar var forge kurup hatayı çözen olursa çok makbule geçer :)

Kurdugum Forge Sürümü: Minecraft Forge - MC 1.8.9 11.15.1.2318
Server Dosyasının Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Screenshot_2.png
Screenshot_1.png

Hataların/log dosyalarının tamamını atabilir misiniz? 1.8.9 Forge için sık kullanılan bir sürüm değil, bu nedenle modlar bu sürümle daha az uyumlu olabilir. Tavsiyem ya 1.7.10 ya da 1.12.2 kullanmanız.

Hataların/log dosyalarının tamamını atabilir misiniz? 1.8.9 Forge için sık kullanılan bir sürüm değil, bu nedenle modlar bu sürümle daha az uyumlu olabilir. Tavsiyem ya 1.7.10 ya da 1.12.2 kullanmanız.
Teşekkür ederim o zaman ben 1.12.2 forge kuruyum bu modlar'ı 1.12.2'de indirip deneyim gene bir hata felan alırsam yeni bir konu açarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl